Много малко хора знаят как правилно да поставят подковата на входната врата, за да им донесе щастие и какво точно значи

Щастието ни е цел, към която всеки един от нас се стреми да постигне в живота си, днес вече щастието е твърде лесно за привличане

Всеки един от нас иска да привлече щастието към себе си, към близките и дома си. От дълбока древност та чак до наши дни мнозина от нас ходят по врачки и гледачки, които им дават амулети, които гарантират как щастието само ще пристигне вкъщи и всеки един от семейството ще почувства силата му.

Днес ние ще ви предложим една уникална селекция от предмети, които гарантират привличането на щастието към нас и към нашите любими същества.

Всички тези предмети целят да привлекат към нас и дома ни повече положителна енергия и да неутрализират лошия ни късмет.

Първото, което всяка една домакиня е необходимо да постави в дома си, е ваза с прясно набрани свежи цветя. Никога не поставяйте вкъщи ваза с тръни или бодили, тъй като те гонят щастието от дома и близките ви.

 

С помощта на предмети Фън Шуй бихте могли да вкарате щастието в своя дом

Вторият начин за привличане на късмета, щастието и благоденствието във вашата къща, е пребоядисването на входната врата.

Експерти по Фън Шуй са категорични, че цветът на вратата е важен проводник на щастие. Затова, ако входната ви врата е насочена на юг, то тогава вашият цвят трябва да е оранжево или червено.

Ако е обърната в посока север, то цветовете й е необходимо да са черно или синьо. Ако гледа на запад – късмет ще ви донесе боядисването й в бял или сив цвят. Ако е обърната на изток, то верният цвят е зеленият.

Следващото, което е нужно да направите, ако желаете да привлечете щастието към семейството си, е да преподредите мебелите вкъщи. Експертите съветват да си избираме мебели по възможност със закръглени ръбове, тъй като така се подпомага притока на положителна енергия в дома ви.

Ако искате щастието да е ваш верен спътник в живота ви, то обезателно не бива да пропускате да сложите подкова над входната ви врата. По наш обичай ние слагаме подковата да сочи надолу, което означава, че щастие ще споходи всеки, който прекрачи прага на дома ви. Ако обаче я поставите обърната нагоре, то подковата ще запази щастието във вашия дом.

В спалнята си поставете задължително т.нар. „ловец за сънища“. Този индиански предмет става все по-популярен през последните години, тъй като той осигурява спокоен сън, сладки сънища и отлична почивка през нощта./zajenata.bg