Всички знаем колко е красива Преслава, но виждали ли сте сестра й? Тя също е певица (Снимки)

Преслава и Ивелина Колеви имат негласна сделка помежду си от дълги години.

След като звездата на  Преслава  изгря на музикалната сцена благодарение на Митко Пайнера , тя успя да пробута и сестра си в компанията. Ивелина има безспорен музикален талант, който развива само в сферата на народните песни.

Оказва се, че това е било изричното условие на сестричката й в зората на кариерата й.

Преслава й е заявила категорично, че може да я набута в музикалния бизнес, но всеки трябва да си знае мястото. Тя ще си пее чалгата и ще бъде топ звезда, а Ивелина ще друса хорца и ще пее по сватби и събори. В последните години се вижда, че по-голямата Колева все повече променя визията си и е заприличала на типична поп-фолк певица.

За никого не са тайна мераците й да пее и нещо различно от народни песни. Но е дала дума на сестра си, че ще си стои в нейната територия. Иначе двете ще се окажат пряка конкуренция. А явно Преслава се притеснява именно от това. Въпреки че се превърна в емблема на модерния фолк, изпълнителката на „Пада звезда“ не се е избавила от притесненията, че Ивелина може да я засенчи.

Тя пък била фенка на народните песни и ги пеела с удоволствие. Двете имат няколко дуета, но все фолклорни песни. Каката е молила няколко пъти сестра си да направят и съвместно чалга парче, но без резултат. Накрая се отказала и се примирила, че все ще бъде в сянката й, пише hotarena.net.

А и никак не й е зле в тази роля. Участията на Колева стават все повече, но графикът не й е толкова натоварен, както на сестра й. Преслава й замазва очите и с някоя и друга съвместна ваканция, за да има мир и разбирателство./zajenata.bg