Секс пози за мъже с малки „патки“

Правилната комбинация  между любовната игра и стимулацията, може да накара жената да приеме малкия пенис за голям.

Средната големина на еректиралия пенис е около 15 сантиметра на дължина. Ако сте един от многото които попадате под средното ниво в статистиката, вероятно имате притеснения относно размера и своето сексуално представяне.

Истина е, че размерът е от значение и по-големият има своите предимства, но по-важна е неговата дебелина, отколкото дължината му.

В допълнение не много жени се радват на прекалено надарените мъже.

Тук може да научите няколко начина как да използвате любовната игра в комбинация с правилно проникване така, че дори и с малък пенис да накарате жената до вас да изпитва огромна наслада.

Преди Да Влезнете Вътре

Определено, добрия секс се състои не само от майсторското вагинално проникване, а и от продължителната и добре изпълнена любовна игра.

Мъжете с малък пенис е добре да използват това като предимство. Така те ще могат да възбудят напълно своята партньорка,  да я доведат близо до оргазъм и тогава да започнат проникването, като използват една от секс позите за малък пенис.

Фокусирайте Се Върху Любовната Игра

Любовната игра може  да включва всичко което да носи удоволствие на вашата партньорка. Целувките и галенето  винаги се високо ценени, но не трябва да се ограничавате само до това. Не и ако искате да се представите добре в леглото.

Може да започнете с разговор на еротична тематика. Доброто начало може да предвещава страхотен край.

Стимулация На Клитора

Средоточете се върху неговата стимулация, независимо по какъв начин. Дали чрез орален секс или чрез стимулация с пръсти, бъдете сигурни, че тя е на крачка от своя оргазъм. Това ще ви помогне да избегнете притеснението за своето представяне и ще ви накара да се почувствате готов за изпълнението.

Секс Пози

1 . Кучешката

Изпълнявана от подходящ ъгъл кучешката поза може да накара дори малкия пенис да се усеща като голям.

За целта поискайте вашата партньорка да се позиционира по начин удобен за нея, така че задната и част да бъде повдигната нагоре, като гърбът и раменете останат на по долно ниво.

Това не е най-лесната поза за секс с малък пенис, но е една от най-популярните.

Съвет: При проникването, поддържайте физически контакт със своята партньорка, който удобно да  управлявате. Това ще запази интимността, и ще я накара  да свърши по бързо.

2. Змията

За изпълнението на тази поза е необходимо вашата партньорка да лежи по корем със затворени крака. За по-голямо удобство и комфорт

Поставете възглавница под корема така, че  задната й част да се извие на горе. Поддържайте свити коленете си точно зад нейните бедра, като същевременно запазите изправеното си положение. Внимателно се разтварят бедрата й за да се позволи проникването чрез приплъзване.

Не отпускайте тежестта на тялото си по време на половия акт. Ако почувствате умора, се наведете напред и се подпрете на леглото. Това няма да наруши позицията.

3. Заешките Уши

Вашата партньорка трябва да легне по гръб, като повдигне краката си събрани нагоре. Тъй като ще и бъде трудно да се задържи в тази позиция, може да придържате ханша й, а краката си да опре на вашите рамене. За по-добър ъгъл  и повече комфорт може да поставите възглавница под нейното дупе.

4. Секс Поза Victory

Тя е разновидност на мисионерската.  За целта е необходимо жената да легне по гръб, като изпъне своите крака на горе, така че да се образува латинската буква V. Тази позиция ще ви позволи ако притежавате малък пенис да проникнете на по-дълбоко.

Въпреки че обществото винаги е отдавало голяма важност и значение на размерът на мъжкия пенис, простата истина е, че пенис със всякакъв размер може да докара една жена до оргазъм. Умеете ли да сте добър в любовната игра и да прилагате секс позите за малък пенис, ще можете напълно да задоволявате своята половинка.

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave.com