Поредна драма в Англия

Разбира се, че това в никакъв случай не може да бъде сравнявано с истинската трагедия, която се разигра в Манчестър, но ако сте поне малко фенове на готините таратайки – каквито сме ние, ще прегледате тези снимки със присвито сърце.

А историята е следната: Силен пожар унищожи няколко суперавтомобила в Модесли, Уигън, а пристигналите пожарникари само констатирали, че коли като Nissan GT-R, Nissan Skyline и Ford Escort RS Cosworth са напълно изгорели или сериозно увредени.

Пожар унищожи супер автомобили в Англия

Колите са били в сграда на RB Motorsport, като компанията обяви, че „99 процента от сградата е унищожена, като тук влизат и автомобили за клиенти”. За щастие, при пожара няма човешки жертви.

Пожар унищожи супер автомобили в Англия

„Надяваме се, че скоро ще заработим нормално, но ще ни трябва време, за да си стъпим на крака”, се казва в съобщението на RB Motorsport, а малко по-късно стана ясно, че компанията е отворила временен офис и вече приема поръчки за доставка на части.

Пожар унищожи супер автомобили в Англия

Сега обаче опожарената сграда се изследва от представители на застрахователната компания и полицията, които трябва да определят причината на опустошителния пожар, а унищожените и пострадали коли се откарват за по-обстоен оглед от застрахователите им.

Автор: TheM; Източник: Automedia.bg

Коментари