Увереността е ключът към успеха!

Нека бъдем честни за секунда: голяма част от нас, представителите на силния пол търсят информация за „уголемяване на пениса“, „как да подобрим своята ерекция“ или „как да свършваме по-бавно“. И 99% от нас са имали или имат съмнения, че са способни да се справят със своите проблеми. Да направим едно упражнение за откровеност и да признаем, че сме имали или имаме несигурност свързана с сексуалната си енергия или размера на своя пенис. Сега да разширим диапазона – някои от нас са дебели, други плешиви, ниски или без финансови възможности.


Като се замислим това е достатъчно. Искате ли да знаете нещо, което прави изброените неща незначителни? Обзалагам се, че искате. Е бъдете готови!

ВИЕ СТЕ МЪЖЕ!

Вие имате абсолютно същата природа като на Юлий Цезар, Платон, Леонардо да Винчи, Брус Лий или Аронлд Шварцнегер. Вие сте мъж, каквито са били/са те. Какво означава да бъдеш мъж? Замисляли ли сте се над това?
Изброените представители на нашия пол са дарени от природата с интелигентност, родени в семейства от властта, имат перфектни мускулни пропорции или стратегическо мислене. Всеки от нас познава мъже непритежаващи никое от изброените преимущества, които са постигнали нещо значително в живота.

Така че нека го кажем ясно: ТЕ ИМАТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНО ДОВЕРИЕ В СОБСТВЕНИТЕ СИ ВЪЗМОЖНОСТИ.

Самоувереност. Те никога не се предават, те винаги се борят да следват личните си мечти и цели.

„Но аз нямам самоувереност! Как мога да я развия?“

Нещата невинаги ви се получават или с каквото и да се захванете се проваляте. Ако вярвате в себе си, никога няма да спрете, дори да се провалите стотици пъти. Ако продължите да опитвате рано или късно ще успеете. И тогава ще спечелите и малко увереност. „Хей! Вижте какво постигнах! Сам го направих!“. Тогава ще искате да опитате нещо ново, за да тествате себе си. И с поредния успех ще увеличавате и своята самоувереност. След време ще притежавате чудовищна самоувереност. Някои хора ще ви намират за арогантни, но ще ви се възхищават и ще ви харесват.

Нека ви дам за пример Американският милиардер и президент Доналд Тръмп. Много хора го намират за арогантен тип с прекомерно самочувствие и самоувереност. Вярно е! Но това е тайната му към успеха. На човека не му пука за това, какво мислят за него. Той вярва в себе си и никога не се предава. Това е отношението, което искаме да имаме в живота.
И така, какво ще правите със своя пенис? Ще успеете да увеличите размера му, ще засилите качеството на ерекцията и ще подобрите сексуалната си издръжливост. Какво ще направите с корема и паласките? Ще започнете да се образовате за начина на хранене и тренировките, и ще прилагате знанията в живота. Оплешивявате? Ще се подстрижете нула номер и може би ще си пуснете брада. Ще ви харесват.
Разберете това: жените не се интересуват толкова от външният ви вид, те търсят увереността. Да! Увереността е ключът с който да пуснете жените в живота си. Точно така, те харесват уверените мъже, колкото ние харесваме красивите жени.

Започнете с малкото, и го превърнете в голямо. Запомнете: Увереността е ключът към успеха!

 

Автор: TheM