10 мъжки заповеди за перфектната свирка

Ако съществуваше мъжки вариант на Библията, със сигурност в него щяха да присъстват инструкции към жените как да правят подкосяващи краката свирки. Защото може и да си мислиш, че каквото и да правиш там долу твоят човек ще изпадне в екстаз, но грешиш. Има някои маневри, които според тях са задължителни, и други, които в никакъв случай не трябва да прилагаш, пише Флагман бг.

Разбира се, всеки мъж е различен и не е казано, че трябва да му харесват едни и същи неща, но ето кои са универсалните правила за перфектната свирка:

Не бързай!

Малко мъже биха се изкефили на това да им свалиш гащите и директно да минеш в настъпление.

Не казваме, че имат нужда от кой знае колко дълга любовна предигра, но поне целуни половинката си, преди да започнеш. Щом се озовеш долу не бързай да го налапваш, а започни с бавно облизване по дължина с език, сякаш е сладолед, на който искаш да се наслаждаваш дълго. След 2-3 минути е време да го поемеш в уста. Движи глава, пак бавно, и не го докосвай с ръка. Едва след десетина минути включи движения на ръката си по ствола на пениса му. Но внимавай – с ръка и уста едновременно в повечето случаи значи, че той ще свърши бързо, и съответно истинският секс се отлага.

Не използвай зъби!

Има много начини да правиш незадоволителни и кофти свирки, но участието на зъбите ти е сигурен начин да ги направиш ужасни и болезнени за партньора си. Освен ако не е от малкото мъже, които нямат нищо против да ги използваш малко по-хард (на повечето им харесва изключително лекичко да ги драскат със зъбки). За да си сигурна, че няма да стане някой фал и да отпуснеш ченето си върху пениса му в най-неподходящия момент, най-добре придържай члена му с ръка, особено ако той диктува темпото. Така ще можеш да реагираш своевременно ако инструментът му поеме в грешната посока.

Не се притеснявай да експериментираш!

Нека съзнанието ти бъде отворено, що се отнася до различните техники и съвети за готини свирки. Някои от тях може и да ти звучат странно и налудничаво, но не се знае коя ще изпрати гаджето ти в облаците. Пробвай нови неща и ако някое от тях проработи, не се притеснявай да го споделиш с приятелките си. Условието разбира се е ти да се чувстваш комфортно да експериментираш. Увери се, че си в удобна позиция и ако те притесняват неща като движението на бедрата на партньора ти или ръката му върху главата ти, му кажи, че така не ти е ОК.

Включи езика си в екшъна!

Също като при страстната целувка – нужно е да използваш езика си, за да доведеш нещата на следващото ниво. Когато го поемеш в уста, изпъни езика си надолу, докъдето стига. След това го размърдай по основата на члена му. Първите пъти може да ти се струва, че ще се задавиш, но после всичко си идва на мястото. И повярвай, няма мъж, който да не обича чувството да бъде целия в устата ти.

Прави почивки!

Правилото тук е „Спечели войната, не битката”. Не се притеснявай да дадеш на устата си почивка и да минеш на ръчна за минутка-две ако се измориш. По-добре е да направиш няколко такива кратки паузи и да доведеш нещата до край за петнайсетина минути, вместо да караш без почивка и да се предадеш след пет. Пробвай да издържиш колкото можеш, но прекъсни за кратко да си поемеш дъх, защото в противен случай само правиш „работата си” по-трудна.

Старай се да е влажно!

Колкото по-овлажнен е пенисът на партньора ти, толкова по-гладко ще се плъзга в устата ти и толкова по-готино ще му бъде. Не се притеснявай от слюнката, която оставяш върху члена му, гледката най-вероятно ще го възбуди допълнително. Много малко са мъжете, които предпочитат сухото усещане.

Не се срамувай да го докосваш и на други места!

Бъди сигурна, че шансът твоят човек да те помоли да до докосваш в зоната около ануса, е почти нулев, освен ако е от онези, които не се притесняват, че подобни желания означават автоматично обратни наклонности. А усещанията в тази област могат да го накарат да свърши за отрицателно време. Можеш внимателно да подходиш към „задния му двор” докато му правиш свирка като започнеш лекичко да галиш дупето му и постепенно се приближаваш към А точката му. Спри ако усетиш, че му става некомфортно, но ако долавяш, че докосването ти го възбужда още повече, действай по-смело и сложи пръст върху ануса му. Помни – всичко, което можеш да правиш е да го галиш лекичко, не го вкарвай вътре освен ако той изрично не го поиска и ти си ОК с това.

Не забравяй и себе си в картинката!

Да, оралният секс в повечето случаи е еднопосочен, но това не е задължително. Ако се възбуждаш, докато му правиш свирка, освободи едната си ръка и започни да се докосваш. Партньорът ти в никакъв случай няма да възрази, а ще се изкефи на това какво удоволствие ти доставя да доставяш удоволствие на него.

Бананът върви с кокосови орехи!

Много мацки бързат да налапат инструмента на гаджетата си и забравят, че той върви в комплект и с други неща. Не пропускай да обърнеш специално внимание на топките му, те също са снабдени с много нервни окончания и са изключително чувствителни при докосване. Оближи ги, прокарай език по ръбчето между тях и ще го накараш да изтръпне. Ако решиш да ги засмучеш обаче, имай предвид, че не на всеки му харесва, тъй като усещането е доста интензивно и ако се престараеш, можеш да му причиниш болка.

Прави я с удоволствие!

Гаджето ти ще разбере ако не си отдадена на 100% или ако не ти е приятно, затова просто не го прави ако не си в настроение за това. Липсата на ентусиазъм действа като студен душ на мъжете и ги кара да си мислят, че нещо с анатомията им не е наред.