С този трик сякаш пътувате в първа класа

Не мразите ли онези моменти в самолета, когато се оказва, че не разполагате с достатъчно пространство?

Седалките сякаш са проектирани за хора със съвсем различни габарити. Те така са наредени една зад друга, че едва има място за краката ви.

PopSugar споделя един много интересен трик. Той принадлежи на разработчик на приложение, който към днешна дата е мултимилионер.

Използвайте го и следващия път в самолета няма да ви е толкова некомфортно.

Знаете ли, че е възможно да имате цялата редица за себе си?

Билет за първа класа? Не е необходимо.

Когато пътувам сам, аз резервирам билет за икономичната класа в центъра на редица от 3 седалки. Обикновено това означава, че в не толкова пълен самолет никой няма да иска да седне до мен, тъй като има къде другате да седнат в по-комфортни условия, казва мултимилионерът.

С други думи, не се налага да плащате допълнително, за да се наслаждавате на повече пространство. Ключът е да откриете този тип малки трикове, които – при добро стечение на обстоятелствата, ви дават повече, отколкото плащате.

Разбира се, ако пътува двойка, тя няма да иска да седи в самолета разделена.

Когато се чекирате, можете да се опитате да смените своите места. Още там може да определите къде са празните седалки.

Сега, когато имате целия ред за себе си, можете да вдигнете облегалките за ръце и да се насладите буквално на голям диван, който е по-широк, отколкото този в първа или бизнес класа.

Трикът на разработчика не ви дава 100% гаранция, че ще се вихрите на широко. Той обаче ви дава добра възможност да опитате, особено ако пътувате сами.