5-те нива на пиянството

Ето това е точно като за нас. Държа да ти кажа, че всички в TheMainline са минали през всяка една фаза, даже по няколко пъти. А я кажи ти до коя си достигал ?

Първи етап: Симпатичен етап – Тук всичко е в рамките на благоприличието, всички са щастливи и спазват аристократичния вид.

1

Втори етап: Дразнител, при вторият етап от пиянството започваш да обичаш всички, да прегръщаш всички и най- вече да обясняваш колко много държиш на тях.

Да не забравим, че това е етапа в, който непременно трябва да започнеш със среднощните позвънявания. От огромно значение е да чуеш в 3 сутринта „жената на живота ти“, или на някой друг, който попада в обсега на отприщилата се емоция.

2

Трети етап: Тук нещата рязко загрубяват. Силно разочарован, че „любовта на живота ти“ не отговаря на среднощния порив, решаваш че трябва да завладееш дансинга и да прелъстиш всяка една жена в заведението. Все пак на този етап, ти си най- големия.

3

Четвърти етап: Падението – Това е онзи момент, в който двама здрави симпатяги изнасят безжизненото ти тяло на улицата.

4

Пети етап: Разкаянието – Това е последния етап от пиянството, моментът преди да се замъкнеш до бърлогата, ако изобщо стигнеш до там.

5