Никога повече няма да се къпете боси във фитнеса, след като прочетете това!

Знам колко си шокиран от снимката, но повярвай ми, това не е поредната гореща измислица, с която трафик-сайтовете си генерират приходи.

Причината, поради която ви показвам това е, че не веднъж сме коментирали хигиената във фитнес залите, а това е поредното доказателство, че трябва да бъдем изключително внимателни, когато посещаваме подобни обществени места.

Та, историята е за мъж от Тексас, САЩ, който хваща някаква бактерия, която го докарва до операция, няколко месеца на легло и хиляди долари за лечение.

Мъжът, предпочел да остане анонимен, изпраща историята си до местното радио Houston’s 94.

5 The Buzz, като се надява от това да излезе една добра и поучителна история, която да достигне до повече хора, и да се избегне бъдещи подобни изключително опасни ситуации.

След една от рутинните си тренировки, мъжът влиза в банята на фитнеса, но за съжаление е забравил чехлите си. Въпреки това предпочел да се изкъпе бос, вместо да се връща в офиса потен. Както сами се досещате това му донесло цял сак с беди.

След като си взел душ, и всичко изглеждало нормално, вечерта усетил сърбеж в областта на ходилата. Първоначално било само едно червено петънце, но не след дълго малкото червено петънце се превърнало в екзема, която буквално се разпространила по цялото му ходило. Поради пренебреженито на мъжа, екземата се инфектирала до такава степен, че напрактика започнала да разяжда плътта на ходилото.

След като най-накрая посетил лекар, вече било твърде късно за мазила и лекарства, които да възстановят щетите. Наложило се да му бъде пресъдена кожа на мястото, където е била разядена плътта.

Мъжът вече се възстановява, но историята ще продължи да му държи влага за доста години напред. Надявам се и вие, читателите на TheMainline да бъдете внимателни към здравето си, и знайте, че с подобни истории нямаме за цел да ви шокираме или стреснем, а да ви покажем какво реално бихте могли да си причините от нехайство и най-вече от незнание.

Така че, продължавайте да спортувате, да тренирате и да се грижите правилно за тялото си, защото то ще ви се отплати, без съмнение.

Автор: TheM; Източник: Menshealth.com