Как да я докарате до оргазъм след като вече сте достигнали своя

Стигнали сте до оргазъм и вече сте напълно спокойни. Но не заспивайте, защото не сте приключили с всичко. Тя все още очаква своя момент. Така, че се залавяйте за работа и не бъдете егоисти.

„Но какво мога да направя, след като вече съм свършил?“
Просто следвайте по-долу описаните 5 съвета за да задоволите своята половинка, след като вече сте свършил.

1. Кунилингус и пръсти
Докато целувате вагината й внимателно проникнете с пръсти в нея. Стимулирайте Г-точката и клитора едновременно. Това е чудесен начин да я задоволите дори и все още да не сте свършил. Ако тя е далече, но вашият оргазъм наближава, може да използвате този способ. Когато усетите, че скоро ще настъпи нейният върхов момент, проникнете с пениса, за да свършите едновременно.

Ако използвате презерватив, подберете полиуретанов, за да избегнете вкуса на латекс.

Ако се чувствате изморен или некоординиран за орален секс, просто използвайте пръстите си. Ефектът ще е същия. Преминете зад нея и масажирайте клитора, като през интервали прониквате и във вагината й.
Приближете лицето си до нейното и я целувайте, за да не губите връзка в този момент.

2. Секс играчки
Може да използвате вибратор, за да я задоволите, след като вие вече сте свършил. Ако имате стабилна връзка е добра идея да държите един в чекмеджето на нощното шкафче. Винаги може да ви спаси в такава ситуация. Друга секс играчка, която може да използвате е пръстен за пенис. Той ще го поддържа твърд за известно време след като вече сте свършил. Вие може да не усещате нищо, но повярвайте ни при нея съвсем няма да е така.