Кои мъже са най-склонни да преувеличават размера на своя пенис

Големината на пениса може да бъде източник на гордост или срам за много мъже. Така че мъжете ще бъдат изненадани да научат, че те самите често са виновни за заблудите относно дължината на мъжкото им самочувствие.

Проучване, направено в международен сайт за запознанства, разкрива страните, в които най-много се преувеличава за максималния размер на пениса – и тези с най-скромни представители на силния пол.

Резултатите показват, че австралийските мъже най-много обичат да преувеличават.

Те твърдят, че средната големина на пениса им е 18 сантиметра, а жените им дават резултат от 14.17 см.
Американските мъже също са склонни да завишават реалните резултати, като отбелязват 18.38 см., в сравнение с 16.86 см. дадени от техните половинки.
Британските представителки на нежния пол съобщават за същата средна дължина, но това отново се разминава с показанията на техните партньори, които са 17.50 см.

Канадците са най-честни за размерите на пениса. Жените им твърдят, че притежават 17.65 см, което се разминава само с 0.27 см. в сравнение на собствената мъжка преценка.
Междувременно мъжете в Индия са склонни да подценяват големината на мъжкото си самочувствие.
Индийските жени казват, че средната дължина е 16 см. – което е с 0.58 см. по-голямо от резултата предоставен от господата.