Най-възрастният порноактьор разкри тайната на своята потентност

82-годишният Шигео Токуда, който се явява най-възрастният актьор във филми за възрастни, разказа какво стои зад неговото невероятно желание за секс. Всъщност, много любопитен факт е и че той е започнал да се снима в подобни сцени едва, когато е станал на 70 години, пише „Мирър“.

Шигео Токуда обяснява, че неговата уникална потентност на тази възраст вероятно се дължи на това че похапва яйца всеки ден. Той изяснява, че едно от любимите му ястия е ориз, гарниран със сурово яйце.

Японецът прави своя порно дебют през 2004 г. и оттогава участва в около 60 филма всяка година. Според него, дълголетието му се дължи и на това че развива и упражнява както своето тяло, така и въображението си.

След завършването на колежа в своята младост, Шигео е работил като е изработвал игрални автомати. После е бил част и от туристическа агенция и доста години по-късно след като гледал за първи път порно филм в хотелска стая по време на бизнес пътуване, решил да се поинтересува от този вид индустрия.

Той срещнал ветерана режисьор Хенри Цукамото, който му предложил да се снима във филми за възрастни. Шигео Токуда направил свой дебют преди 13 години и оттогава не спира да се снима.