Щерката на Бекер си пада по жени

Анна Ермакова, 17-годишната дъщеря на германската легенда на тениса Борис Бекер, вече има доста фотосесии зад гърба си и става все по-търсена като топманекенка. Последната й изява беше на седмицата на модата в Берлин, след което даде и пространно интервю за лъскавото списание „Ред“, цитирано от „Монитор“. Именно в разговора с репортерите на изданието тя направи доста сензационното изказване, че няма нищо против да започне интимна връзка с жена.

„Можеш ли да си представиш, да заживееш с жена?“, гласи въпросът на репортерката.

Манекенката пък не се замисля дори за секунда и отговаря: “Да, със сигурност. Всичко зависи на първо място от човека и неговата индивидуалност, а не толкова от пола му.“

Очевидно Анна Ермакова не иска да се фокусира твърдо върху определен пол, както впрочем напоследък го правят доста известни светски личности. Като 17-годишната манекенка и холивудска издънка Лили-Роуз Деп, която преди година говори надълго за сексуалността си и се самоопредели като „не 100 процента хетеро“.

След което дъщерята на холивудската звезда Джони Деп и манекенката и неуспяла певица Ванеса Паради конкретизира мисълта си: „Сега има толкова много деца, които не могат да определят сексуалността си в една посока. Намирам това за много яко!“

Не така обаче стоят нещата при бащата на Анна Ермакова Борис Бекер, който е известен като един от най-големите плейбои в световния спорт. Червенокосата моделка обаче няма никакъв контакт с баща си и с неговото доста голямо семейство, както съобщи наскоро Лили Бекер в интервю за телевизионния канал RTL. “Ние не я виждаме, и това всъщност е много добре“, отговаря 40-годишната съпруга на бившата тенис звезда на въпроса, дали Ермакова още общува с полубратята си Ноа (23 г.), Елиас (17) и Амадеус (7). След което обаче Лили добавя с половин уста: „За съжаление не бива да коментирам тази тема“.

Борис Бекер е известен с похожденията си и с влечението към тъмнокожи жени. Синовете му Ноа и Елиас са от първата му жена – Барбара. Анна пък се роди след мимолетна връзка с манекенката с руски корени Анжела Ермакова. В момента той живее с втората си съпруга Лили.

Коментари