Наистина ли жените винаги се нуждаят от любовна игра?

Митовете относно секса са широко разпространени в нашето общество. Те се появяват поради факта, че някой частично представя общата информация като истина. Често пъти хора наричащи себе си експерти в дадена област налагат своята гледна точка за правилна, без значение дали в действителност е такава. В тази статия ще ви представим шест често срещани заблуди за секса, създадени вероятно в резултат но това

.

1. Сексът по време на цикъл е безопасен
Защо мислим така: Най-често срещаната заблуда е, че когато го правите през месечния женски цикъл, половинката ви не може да забременее. През този период, жената изхвърля яйцеклетка, която не може да бъде оплодена. Това обаче не означава, че в същия момент не е произведена такава.

В действителност: Когато цикълът и овулацията са редовни, може да се направи предположение, че жената в определен период на месеца не може да забременее. Оказва се, този мит е пълна заблуда защото сперматозоидите могат да оцелеят във влагалището до седем дни след тяхното освобождаване. Ако женският цикъл е нередовен и овулацията настъпва по-бързо от обичайното, е много вероятно сперматозоидите да оплодят яйцеклетката. В един нормален цикъл от 28 дни, тя настъпва два пъти и ако вашата партньорка не е наясно с този факт е много вероятно да се впуснете в игра с огъня вместо в любовна игра.

2. Прекъснатият акт е гаранция за липса на оплождане
Защо мислим така: Логично е да предположим, че ако няма еякулация, няма да има риск от забременяване. Защо обаче това не е точно така?

Реалността: Всички мъже отделят по малко сперма по време на полов акт. Това са съвсем живи, макар и не толкова активни сперматозоиди, които са в пълно състояние да оплодят яцеклетката. Дори и да сте привърженици на прекъснатия полов акт, то трябва да знаете, че това е един от най-несигурните методи за предпазване от бременност.

3. Хомосексуалните фантазии те правят гей или бисексуален
Защо смятаме така: В днешно време обществото ни е настроено твърде хомофобски. Тъй като сексуалните фантазии могат да бъдат доста объркващи, е възможно мъжа да изпита в даден момент съмнения в себе си.

Реалността: Всички мъже и жени фантазират за различни неща по различно време. Когато някой си представи, че в сексуалният в акт участва и друг, към който той обръща внимание, възниква въпроса дали е хомосексуален? Обикновено мъжете които имат влечения към същия пол са наясно с техните предпочитания и това не е тема на дискусия. Те отдавна знаят отговора на въпроса. Има и такива, които въпреки, че притежават сериозни отношения с жени, смятат, че самата мисъл за сексуална фантазия между мъже ги превръща в хомосексуалисти. Това са фантазии, за които обикновено не се говори от страх, че ще бъдат заклеймени.

4. Размера на пениса има значение
Защо смятаме така: Статуквото, което непрекъснато се насажда от медиите и порно филмите. Големият пенис е признак за мъжественост и сила и без съмнение ще предизвика завистта на всеки един не толкова надарен мъж.

Реалността:Съществува медицинско състояние наречено микропенис. При него мъжкият полов орган дори и в ерекция не достига повече от три сантиметра. Все пак ако вашият пенис е достатъчно голям за да стимулира Г-точката и да достави удоволствие, може би няма място за притеснение. Съществуват редица пози, при които дори и не до толкова надарените мъже могат да осигурят силен оргазъм на своята партньорка. От друга страна притежанието на огромен пенис може да направи половия акт невъзможен. Достигайки матката, обикновено жената изпитва неприятна болка и не е в състояние да получи така желаното удоволствие. Обикновено мъжете, които смятат, че имат проблем с размера, търсят решение за това и част от него се крие в оралното стимулиране или масажирането с помощта на ръцете.

5. Жените винаги се нуждаят от любовна игра
Защо смятаме така: По време на сексуалната революция, мъжете често са обвинявани, че не обръщат достатъчна овреме на половинките си когато правят секс с тях.

Реалността: Не забравяйте, че съществува понятие като спонтанен секс. Тогава нито един от участниците не мисли за любовната игра. Двойките обикновено са толкова възбудени, че единствената им цел е да правят бърз, бурен и необуздан секс. Това не бива да бъде разбирано погрешно. В повечето случаи жената има нужда да бъде предразположена, което се получава именно чрез достатъчно внимание от страна на нейния партньор.

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave.com