Правилата, които трябва да спазваш при поза 69

Много двойки обичат едновременно да дават и получават удоволствие чрез орален секс. Най-доброто, което можете да направите един за друг в този случай е овладяването на поза 69. Понякога е трудно да се концентрирате върху нея, докато тя също ви обръща внимание, но усилията за усвояването на практиката си струва и за двама ви. Когато говорим за поза „69“, е необходимо да спазваме някои правила, за да се насладим на приятното преживяване.

Не се притеснявайте, че нещата няма да се получат от първия път. Изисква се определен опит и нагласа и от двете страни. За да постигнете максимално удоволствие от тази секс поза, ви предлагаме някои основни правила, които да спазвате преди и по време на нейното реализиране.

1. Вземете си душ
Винаги преди да правим секс, особено когато говорим за разменяне на орални ласки, душът винаги трябва да бъде взет под внимание. Никой не желае да бъде неприятно изненадан от неприятен аромат, когато приближи гениталите на партньора си. Хигиената е от изключителна важност и за двамата. Желателно е да използвате неутрални душ гелове или сапуни, които не изсушават кожата прекалено много. Деликатният аромат допринася за приятното изживяване.

2. Бъдете последователни
Не бързайте. Постарайте се да предразположите половинката си и да дадете ясни сигнали, че искате да си обърнете внимание по този начин. Любовната игра и плавния преход в случая е наистина важен. Ако не сте се уговорили предварително и двамата трябва да разберете намеците от езика на тялото.

3. Позата на жената
Ако някой от двама ви ще да бъде отгоре, то това винаги трябва да бъде жената. Ако сте по-тежък от нея, тя може да изпадне в наистина неудобно положение и да не е в състояние да ви осигури достатъчно внимание. Друга основна причина е, тя ще може да контролира дълбочината и ъгъла на проникване. Позволявайки й да има контрол над ситуацията, бихте й позволили да даде максималното, на което е способна. Има разновидност, при която и двамата можете да легнете настрани. Така ще използвате бедрата си като възглавници, а удобството и липсата на умора ще ви позволи да се наслаждавате на оралната любов много по-дълго.

4. Не забравяйте за нейното удоволствие
Когато практикувате поза 69, е важно да не пренебрегвате партньорката си заради личното удоволствие. Не забравяйте, че това е взаимен акт, при който и двамата трябва да получите толкова, колкото давате. Ако нямате достатъчно опит, може би ще ви е трудно да се концентрирате върху нейното удоволствие, докато изпитвате наслада, но не забравяйте, че това е един от основните етикети, които трябва да бъдат спазвани. В случай, че не можете да се съсредоточите в едновременното отдаване на ласки, можете да прекъснете за кратко и да й обърнете индивидуално внимание. Така и двамата ще бъдете удовлетворени.

5. Стойте далеч от дупето й
Поза дава наистина лесен достъп до най-интимните й части, в това число и до нейния анус. Някои двойки смятат аналната стимулация за изключително приятна, докато други я намират за неприемлива и в сексуалния им живот е табу. В случай, че нямате предварителна уговорка, съветът е да не напускате зоната на вагината ако не искате всичко да приключи на момента. Ако сте сигурни, че обича да бъде стимулирана по този начин, то няма място за колебание. Въпросът е и двамата да се наясно къде са границите за да избегнете неловките ситуации.

Когато следвате тези простички правила, не само ще се насладите на това удоволствие, но и ще имате голям шанс това да се повтори. Взаимната размяна на орални ласки дава усещането за близост и доверие между партньорите и е акт, който не бива да пропускате.

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave.com