Това не се случва всеки ден! Изгониха момиче от фитнес заради голямите ѝ гърди

Мениджъри на фитнес клуб в канадският град Отава изгониха жителката на града Джена Вечино от спортното заведение. По думите им, видът на гърдите ѝ оскърбявал другите посетителки. На Джена било предложено или да носи дрехи, които да прикриват прелестите ѝ, или да смени залата.

Голямата гръд на Джена станала причина за конфликта между момичето и служителите на фитнес залата.

Мениджърите заявили на Вечино, че видът на гърдите ѝ смущава другите посетителки. Те също я посъветвали да носи по-скромни дрехи, ако иска да продължи да се занимава със спорт в залата им.

Джена била посъветвана да си избере горнище, което по-малко би подчертавало нейните гърди. Момичето казало, че другите посетителки носят абсолютно същите горнища, но това не притеснява никой. Мениджърите обаче ѝ отговорили, че жалбите са постъпили именно от другите жени, които смятат, че гърдите ѝ изглеждат твърде големи.

След разговор с управителите момичето специално се разходило из фитнеса и питало посетителите, дали наистина ги обижда с външния си вид. Всичките попитани отговорили, че фигурата ѝ въобще не ги оскърбява.

Джена останала в шок след чутото. Момичето смята, че това поведение на управителите не е нищо друго, освен нарушаване на нейните права. В отговор управителите ѝ отвърнали, че залата е частна и те сами решават кого да пускат в нея.