Най-добрите пет пози за тройка

Ако сте от късметлиите, които имат партньорка, нямаща нищо против да поканите още една дама в спалнята си, е необходимо да знаете какво да направите когато това се случи. Става ли въпрос за задоволяване на две жени едновременно трябва да разполагате с умения, изискващи повече старание и способност. Така че когато ви се отдаде възможност да изпитате това невероятно преживяване, се опитайте да овладеете тези пет най-разпространени пози.

1. Поза Дейзи
Какво представлява: Тази поза се изпълнява като едната жена заема кучешката поза, а другата застава в седнало положение на ръба на спалнята или фотьойла.

Тя е изключително възбуждаща и може да се изпълнява както с две жени и един мъж, така и с двама мъже и една жена.

Защо е подходяща за вас: По време на изпълнението й, мъжете могат да контролират ритъма и дълбочината на проникване. При това положение те имат визуален достъп до самия акт, а допълнителното орално стимулиране на втората жена, може да увеличи сексуалното му удоволствие и чувството за контрол над ситуацията.

Защо е подходяща за нея: Чрез дълбочината на проникване, вие ще можете да стимулирате Г-точката й, а допълнителното стимулация чрез орален секс на втората партньорка би я накарало да изпита оргазъм различен от стандартния. Към това може да се добави допълнително проникване в ануса й от ваша страна, а тя свободно може да докосва клитора си, за да засили удоволствието от акта.

2. Поклащаща ябълка
Какво представлява: При тази поза Вие сте в легнало положение. Докато едната партньорка ви прави орален секс, другата е седнала върху лицето ви, а вие се стараете да я задоволите с език.

Защо е възбуждаща за вас: За повечето мъже това е една от най-предпочитаните пози когато участват в тройка. В този случай може да не е на лице реално проникване, но максималното натоварване на сетивата би довело до изключително силен оргазъм. Самата визуализация на половия акт кара мъжете да я превръщат в свой фаворит.

Защо е подходяща за нея: При това положение, жените имат възможност едновременно да дават и получават удоволствие от акта. Те получават свободен достъп до ерогенните си зони без да са ограничени по някакъв начин. Позата е предпочитана от тях, защото при нейното изпълнение, могат да бъдат както в подчинено, така и в доминантно положение.

3. G-Spot Jiggy
Какво представлява: За изпълнението на тази поза е необходима едната жена да застане на колене, а другата да мине под нея. Вашата позиция е отзад, като при изпълнението на кучешката.

Защо е възбуждаща за вас: По този начин ще получите всички възможни сетивни усещания. Докато прониквате в едната партньорка, другата може да целува основата на пениса ви, тестисите и перинеума. Ако сте достатъчно разкрепостени, жената отдолу може да стимулира ануса ви с пръсти или език.

Защо е подходяща за нея: Жената получава едновременно орално и вагинално стимулиране. Не рядко се срещат ситуации, при които и двете жени изпитват оргазъм по едно и също време благодарение на различната комбинация от усещания включващи едновременно влагалището, клитора и ануса.

4. Двойно проникване
Какво представлява: Вероятно сте попадали на тази поза стотици пъти ако сте гледали филми за възрастни. При нея жената получава едновременно проникване в ануса и вагината. Разбира се по време на акта могат да се сменят и различни пози като жената редува орален, вагинален и анален секс.

Защо е възбуждащо за вас: Различни проучвания показват, че много мъже имат подобни фантазии. Това е свързано с желанието на доминантност и едновременно с това задоволяване на партньорката. Когато двамата мъже проникнат едновременно, пенисите им допълнително се стимулират чрез фрикциите, което води до много по-интензивен оргазъм. Тъй като разглеждаме варианта на тройка с участието на две жени, едната от тях може да играе ролята на втория мъж, като за целта използва гащи с изкуствен пенис.

Защо е подходяща за нея: Много жени намират аналното проникване за изключително по-възбуждащо. Самия полов акт дава възможност за едновременно стимулиране на всички най-сензитивни зони и точки. Повечето дами практикували двойно проникване споделят, че изпитаният оргазъм е бил един от възможно най-интензивните и продължителни в сексуалната им практика.

5. Поза непрекъсната верижка
Какво представлява: Това е поза при която една от жените използва пенис колан. Тя може да прониква както в мъжа, така и в жената. Обикновено е поза, която се практикува основно от двойки, без сексуални задръжки и отворени към експериментални изживявания.

Защо е възбуждащо за вас: Това е поза при, която е налице анално проникване чрез пенис колан от страна на жената. По този начин тя стимулира мъжката простата или така наречената П-точка. Простатната жлеза е изградена от същите сетивни клетки както Г-точката при жената. Мъжете, които са изпитвали подобен оргазъм споделят, че няма нищо общо със стандартната кулминация.

Защо е подходяща за нея: Използването на пенис колан от жените им дава възможност да контролират половия акт. Това е така нареченото контролирано проникване. Чрез него те не се притесняват от преждевременната еякулациуя на мъжа ако е налице такава. Често към тези колани има и вградени вибратори, което ги прави една от най-предпочитаните женски секс играчки.

Автор: TheM; Източник: Blogzdrave.com