Любимите „златни момичета” се събраха отново

Любимите „златни момичета“ на България се събраха отново. Само няколко месеца, след като спечелиха олимпийския медал в Рио де Жанейро, а след това прекратиха кариерите си. Днес отново са в същия състав – Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Ренета Камберова, Християна Тодорова, Любомира Казанова и Снежана Дечева.

Вместо с трика или в залата за тренировка, днес гимнастичките са на… Витоша.

Имат ски курс от НСА, където са студентки. Никой няма съмнения, че и на гимнастическия килим, и на ски пистите, състезателките се справят с лекота. А и ски екипировката им отива, точно както триката, с които печелеха десетки медали…

„Като доброто старо време. Всъщност, не толкова старо“, пошегуваха се момичетата. „Много добре си изкарваме, чувстваме се страхотно“, добавиха те. Малко по-късно днес към отбора ще се присъедини и Рени Камберова, на която намигаме с шега, че изпусна сутрешната фотосесия.

Дори и лошото време и бурите на Витоша в последните дни не може да попречат или да влошат настроението на олимпийските медалистки. Всъщност, метеорологичните условия са най-малкото, което може да стресне тези характери. „Истински се забавляваме и винаги ще бъдем заедно“, завършиха грациите.

Всъщност, поредното доказателство за този отбор е, че всяка една пренебрегна личните си и вече професионални задължения, за да бъде на курса. Михаела Маевска бе на лагер с новия ансамбъл във Варна, Християна Тодорова кацна от Германия и само няколко часа по-късно бе на Витоша. В клуб „Левски-Илиана“ трябваше да се лишат временно от услугите на Любомира Казанова, която от известно време тренира дечица.