Странно, но ефективно: Винаги закачам пакетче чай на огледалото за обратно виждане! Имам страхотна причина да го правя

Лошият мирис често ни преследва в колата. В повечето случаи той се дължи на прекомерна влага или дълго съхранявани в колата предмети. Ароматизатори и аромати рядко произвеждат желания ефект: справят се с миризмата за минута‐две, но не елиминират източника ѝ.

Днес ще ви помогнем дълготрайно да се отървете от неприятните аромати.

Натурален ароматизатор в колата Характерната миризма се появява в центровете на прекомерна влага. Налице е обикновено средство, което може да помогне ‐ пакетче сух чай! Благодарение на свойствата си, обикновният чай идеално абсорбира излишната влага и дава на въздуха приятен аромат.

Със сигурност имате няколко пакетчета у дома. Те могат да бъдат използвани като ароматизатор на въздуха в колата. За начало, измийте колата си отвътре и отвън. След това навийте пакетчето чай около огледалото за обратно виждане по начина, по който поставяте обикновения ароматизатор.

Предимството на този натурален освежител е, че можете сами да изберете сорта и вкуса на чая, който ще ароматизира колата ви. Освен това е естествен продукт, който не предизвиква алергии.

Ако ви притеснява вида на пакетчето чай, можете да изберете декоративно пликче (по възможност ‐ дишащо) и да поставите вътре чая. Всички обичаме ароматния чай заради отличния му вкус, полезността и чувството за жизненост, което той дава. Сега имаме и още една причина да го харесваме!