Deep Purple ще разтърсят София през май, след тях идват и Europe

Една от най-великите рок групи в историята на музиката – Deep Purple, ще разтърси София с грандиозен концерт на 14 Май 2017 г. в зала “Арена Армеец“. Това обяви тя официално на страницата си във Facebook.

Епичното събитие ще бъде част от световното прощално турне на легендарните музиканти “The Long Goodbye”.

По време на паметното шоу родната публика ще чуе и песни от новия студиен албум на британците “inFinite”, като само преди броени дни бе пуснат и първият сингъл от дългоочаквания проект – “Time For Bedlam”.

Освен с нечувани до този момент парчета, рок иконите ще зарадват за последен път феновете си и с неостаряващи класики като „Smoke on the Water“, „Hush“, „Perfect Stranger“, “Burn”, “Lazy” и мн. др.

“Дългото сбогуване” на пионерите на хардрока няма да мине без изненади. На сцената на най-голямата зала в България ще излязат и специални гост-звезди, които за момента се пазят в тайна.

Билети можете да закупите в мрежата на Eventim, както и онлайн тук.

Два дни след тях, на 16-ти май, отново в зала „Арена Армеец”, феновете на рок музиката ще бъдат зарадвани от легендарната шведска банда EUROPE. Тя се завръщат в България пет години след последната си визита в София. Поводът е 30-годишният й юбилей, който отбелязва с турнето „The Final Countdown“.

Билети има в наличност също в мрежата на Eventim.