5 съвета за повече издръжливост по време на секс

Пичове, ето няколко съвета за това как да удължим максимално своето представяне в спалнята. Всички техники за издръжливост са тествани, но ще ви трябва време да ги усвоите, така че по-добре започвайте да тренирате:

Усвоете добре мастурбирането

Докато мастурбираш го прави с мисълта за женския оргазъм, а не за твоя собствен. Отдели на малкия си приятел повече време – поне 15 минути. Бъди близо до крайния момент, но не си позволявай да свършиш преди определеното време да изтече!

Стегни някой мускул

Малко известна, но силно ефективна техника е просто да стегнеш някоя голяма мускулна в група.

Това ще намали кръвното налягане в други мускули на тялото и ще убие малко удоволствието, но ще можеш да продължиш! Само внимавай да не прекалиш! Впрочем, това е невероятна техника за убиването на нежеланата ерекция… особено на публични места!

Стисни го

Ако се превъзбудиш по време на секс, спри за секунда и стисни пениса си точно под главичката. Наблегни на напрежението в палеца и показалеца си, така че да притискаш уретрата – тръбичката, която минава от долната страна на пениса. Това веднага ще намали кръвното налягане в члена ти и от там нетърпението му да свърши.

Смени тактиката по време на секс

Вместо да чукаш бясно като заек, прави бавни движения, търкай главичката на пениса в клитора й и отначало прониквай на не повече от 2-3 см във влагалището, където са най-чувствителните нервни окончания. Освен че ще можеш да се наслаждаваш на мацката си за по-дълго, има шанс и на нея да й хареса доста повече!

Обръщай повече внимание на женския оргазъм

Дамите винаги са първи! Използвай пръстите и устните си. След като мацката ти свърши поне един път, психологическото облекчение, че си я задоволил ще ти помогне да разпуснеш напрежението, а това също е от голямо значение!