Вижте как печели и харчи парите си Том Брейди

Ню Инглънд Пейтриътс спечелиха своята пета титла в историята си, след като успяха да се справят с Атланта Фалкънс в 51-ия Супербол, проведен преди дни. Герой за Пейтриътс отново бе Том Брейди.

Макар че е избран едва в шестия кръг на драфта на NFL, днес той е един от най-добрите в лигата. Женен е за една от най-богатите и красиви манекенки – Жизел Бюндхен, а договорите му са за милиони долари.

Вижте как печели и харчи парите си Том Брейди:

В началото на август Брейди ще навърши 40 години, но въпреки това той е петият най-добре платен играч в лигата с 28.8 млн. долара.

Наскоро той подписа за нови две години с тима си срещу 41 млн. долара и 28 млн. долара бонус при подписването.

Общо до момента в кариерата си Брейди е спечелил 196.2 млн. долара, което го поставя на трета позиция в историята на NFL.

Брейди също така печели по около 8 млн. долара годишно, рекламирайки компании, като Under Armour, Intel и Shields.

Да, приходите му са доста високи, но са нищо, в сравнение с това, което печели съпругата му Жизел Бюндхен.

През изминалата година тя е спечелила 30.5 млн. долара, а според различни изчисления, скоро може би ще премине границата от 1 млрд. долара приходи.

Двамата притежаваха имение за 20 млн. долара в Лос Анджелис, където отглеждаха кокошки, за да може Том Брейди да се храни с пресни яйца.

Звездното семейство обаче продаде имението на известния рапър Доктор Дре за 40 млн. долара. За сметка на това те купиха апартамент в Ню Йорк, за когото платиха 11.7 млн. долара.

Две години по-късно двойката отново е активна на имотния пазар, като пуска същият този апартамент за продажба, но за 17.5 млн. долара.

Това е, защото те купуват друг апартамент, чиято площ е от 464 кв. м, за 20 млн. долара. Двойката планира да се премести да живее там от 2018 г.

Според запознати източници двойката се интересува от сградата поради нейните изключителни мерки за сигурност, включително специален вход за автомобили, чрез който обитателите й избягват дебнещите ги папараци.

В сградата са разположени и спортни съоръжения, които ще помагат на Брейди да се поддържа във върхова форма по време на неактивния сезон, включително 82-метров басейн, зали за тренировки, игрище за скуош, сауна и парна баня.

Tribeca е рай за знаменитостите, като сред неговите обитатели са Тейлър Суифт, Брадли Купър, Джей Зи и Бионсе, както и Дженифър Лорънс.

Преди Ню Йорк една от най-известните спортни двойки живееше в Бостън. Жилището им там бе продадено за 9.2 млн. долара.

Въпреки статута си на суперзвезда, около Брейди няма 20 души охрана, но също така няма да го видите и на яхта или частен самолет. Основно двамата обичат да влагат парите си в имоти и здравословен начин на живот за тях и трите си деца, които спазват диета от около 80% зеленчуци в ястията си.