Бионсе отново влезе в Гинес

Книгата за рекорди Гинес потвърди, че суперзвездата Бионсе е разбила световния рекорд за най-харесвано изображение в Instagram, след като тя обяви, че е бременна с близнаци.

Надминавайки предишния рекорд на Селена Гомес за по-малко от 8 часа, Instagram постът на кралицата на попа достигна 6 335 571 харесвания до 21:00 EST в сряда, 1 февруари, съобщиха от Книгата на рекордите.

За да отпразнува най-новите попълнения в семейство Картър, 35-годишната певица сподели снимка на себе си по бельо, коленичила сред цветя и с було.

Снимката разтърси интернет в сряда, като натрупа повече от 5 милиона харесвания за 3 часа.

Бионсе подобри предишния рекорд на своята колега певица Селена Гомес, която получи 6 305 166 харесвания на снимка, публикувана на 25 юни 2016 г.

Бионсе и половинката й Джей Зи сключиха брак през 2008 г. Те имат петгодишна дъщеря Блу Айви.

Изпълнителката на хита Single Ladies сподели новината за първата си бременност на наградите на MTV през септември 2011 г., по време на изпълнение на живо.

Снимката на бременната Бионсе счупи рекорди и в Twitter. Според социалната платформа тя е създала бум в трафика, като 8 868 туита са изпратени за секунда – нов световен рекорд.

Певицата в момента държи и други Гинес рекорди. Тя е изпълнителката с най-много номинации за Грами (62), както й първият музикант със собствена стрийминг музикална услуга.