Искрено и лично с Никол Анистън

Никол Анистън определено е от жените, които ще оставят следа в интернет пространството. Дамата от Сан Диего има немски и гръцки корени, започва да се занимава с порно от 2010 година и седем години по-късно е една от най-желаните дами, които човек е можел да види. Освен това има специално място в залата на славата и AVN. Ето няколко бързи въпроса, на които тази прелест отговаря!

– Как избра своето порно име?

– Всичко се случи на сцената, докато бях с Холи Рандъл.

Вече използвах името „Никол“ и ми трябваше второ, защото продуцентите от Европа имаха нужда от второ име. Холи ми предложи Анистън и аз се съгласих!

– Коя е любимата ти порно звезда (мъж или жена)?

– Не мога да кажа със сигурност, че имам любима порно звезда. Имала съм честта да се снимам с дузина известни имена и не мога да избера любимец. Същото важи и за пола! Да избера един е просто невъзможно!

– Най-доброто порно преживяване?

– Любимото със сигурност трябва да е и първото! Първите ми снимки бяха за Грег Лански. Благодарение на него успях да открия достатъчно надарени и опитни хора, които да ме накарат да продължа напред!

– Кой е урокът, който би дала на бъдещите си колежки?

– Ами мисля, че те наистина знаят какво трябва да правят, когато камерата заработи. Определено е най-лесно да се отпусните и да се наслаждавате на работата, особено ако ви дадат правилния актьор.

– Какво искаш да знаят обикновените мъже, когато става въпрос за порно?

– Продължавам да мисля, че най-важното е всички да осъзнаят, че сексът не трябва да се случва като порно сценарий. Не винаги искам да започна с орален секс, понякога бих предпочела той да се случи след половия контакт. Покачването на напрежението наистина има впечатляващ ефект, но често имаме нужда от секс веднага!

– Коя е любимата ти прелюдия към секс?

– Абсолютно всичко, което е свързано с ръце! Търкане, докосване и масажиране! Това наистина ме запалва!

– Коя е любимата ти играчка?

– Любимата ми играчка продължава да бъде добрия стар масажор за гръб. Мъжете могат да бъдат спокойни, защото имам Fleshlight, който е 100% копие на мен самата.

– Какви са твоите основни желания в живота?

– Не мога да кажа, че има много, но пък определено бих искала пътувам повече. Обичам да гледам нови хора, нови места и много се надявам, че тази година ще успея да сбъдна тази мечта и да си взема истинска ваканция!