Как да навиеш милото за тройка?

Хайде пак да повдигнем този така важен въпрос за TheMainline, а и за повечето мъже. Защото в един даден момент всеки един от нас си го е мислил, особено, когато най-добрата приятелка на милото е дошла на гости с преспиване. А тя е ултра секси, което не ти помага особено.

Е, как да я навиеш за тройка – милото? Това е въпросът на въпросите в сексуалния живот на един средностатистически мъж.

Тук ще отворя една скоба за да се защитя пред нежната половинка от феновете на TheMainline, които веднага биха ме захапали, че това е толкова…. или пък пошло, или пък нещо друго, което според мен е пълна глупост, защото човек трябва да бъде отворен към нови преживявания, но разбира се това си е строго индивидуално.

Та, в своя защита ще кажа, че много мъже биха искали тройка с позната жена, или приятелка на милото, или пък просто проститутка заради усещането. Не е заради това да можеш да спиш с други жени и уж това да не е проблем, или пък за да се фукаш пред аверите. Е, то си е за хвалба, но няма да се отклонявам от темата. По-скоро това е вълнуващо приключение, което да изживееш със свята половинка. Както когато правиш секс на обществени места – заради тръпката е, а не защото искаш да си показваш патката насред улицата. Това е просто усещане, което трябва да бъде изпитано поне веднъж в живота. Не мислиш ли така ?

Знам, че си съгласен. Дами, и вие сте, а ако все още твърдите, че това е неморално, не етично, или не незнам си какво…. то по-добре се замислете върху сексуалния си живот. И въпросът не е в това дали ще правите тройка или не, а дали сте отворени за нови неща в леглото. Ако имате проблем с тройките, то поне разкривайте задния двор. Ние, мъжете, обичаме разнообразието в леглото. Както и вие, нали ?

И така. Ето няколко добри съвета, които ще бъдат от полза в този ти поход:

Ако не можете да говорите на тази тема – няма да стане.
Започваме с най-простото. Ако твоята половинка бяга от темата като дявол от тамян, просто забрави. Има ли комуникация между вас двамата по темата всичко е възможно, няма ли.. нещата са обречени.

Как да повдигнеш темата?
В никакъв случай не го прави на пияна глава! И двамата трябва да бъдете абсолютно трезвени. Ако твоята избраница е по-отворена към сексуалната тематика, рано или късно ще си заговорите за секс, а тогава е и твоя момент! Попитай я за фантазиите й, изслушай я внимателно и опипай почвата. След това при наличие на зелена светлина, разкажи и за своите фантазии…
Кой знае, може да се окаже, че нейната фантазия е същата като твоята!

Ако има колебание – не я натискай!
Гарантираме ти, че ако има колебание и започнеш да даваш зор, шансовете ти ще се изпарят. Изчакай я да обмисли ситуацията, а ако започне да разпитва по темата, просто й кажи, че не искаш тя да прави нещо неприятно за нея. Естествено, можеш да вметнеш, че тя ще води „парада“.

Любовнико, внимавай!
Ако все пак се стигне до момента с тройката и колкото и да те кефи другата мацка, винаги обръщай повече внимание на твоята! Повярвай, ако обръщаш повече внимание на чуждата дама с твоята връзка е свършено. Накарай я да се чувства по-важна, почти все едно другата я няма, а повдигне ли темата след това, наблегни на колко невероятно се е справила тя.
Впрочем дори да успееш веднъж, не се надявай да стане рутина във връзката ви…

И като заключение…
Премисляйте всичко, което казвате. Не бързайте и дай боже всичко да се случи! И не, не пийте за кураж преди това, да не стане фал, че ще съжалявате цял живот.