Защо херцогинята на Кеймбридж винаги има лепенка на ръката си?

Тя е смятана за въплъщението на елегантността с безупречните си дрехи и съвършен маникюр. Но изглежда, че херцогинята на Кеймбридж не е имунизирана от случайни порязвания като всички хора, тъй като често е снимана с лепенка на ръката си, пише Daily Mail.

Независимо дали присъства на сутрешна коледна служба или посещава благотворителна организация, Катрин винаги изглежда стилно, но образът й е съвсем леко помрачен от незабележима лепенка с телесен цвят, увита около някой от пръстите или палците й.

Миналия месец се появиха най-разнообразни версии за лепенката на дясната ръка на Кейт след срещата й със звездната котка от филма „Улична котка, наречена Боб“.

Служителите на кралския двор обаче така и не разкриха дали лепенката се е появила заради срещата на херцогинята с известната котка.

Едва ли обаче Боб е виновен за нараняването, тъй като Катрин е виждана с лепенка на различни места на двете си ръце в последните години. Тя беше заснета да напуска скъпото нощно заведение Bouji в Лондон през 2008 г. с лепенка на десния си палец.

А неотдавна беше показана с лепенка в телесен цвят около върха на левия си палец на коледната религиозна служба. През ноември херцогинята беше забелязана с голяма лепенка на лявата си ръка при посещение в женски център в Глочестър, на сутринта след срещата си със звездната котка.

Само няколко седмици по-късно Катрин беше видяна с друга рана на различно място на детско чаено парти в Музея по естествена история. Съвършеният й летен вид по време на посещение в национална младежката благотворителна организация Youthscape в Лутън през август също беше помрачен от незабележима лепенка на левия й палец.

Подобна лепенка се появи на същото място по време на сутрешно кафе в Кенсингтън през януари 2015 г. В същото време кралски източници съобщиха, че кралица Елизабет II си почива в Сандрингам след тежката настинка, която я принуди да пропусне църковната служба на Коледа.

Коментари