Купуваш ниска класа билет, после получаваш първа и накрая се чувстваш като рок звезда

Три приятелки се оказаха единствените пътници на борда на самолет, пътуващ от Гибралтар до Лондон. Щом осъзнават това, си устройват купон.

Момичетата са си купили билет за икономичната класа, но са били настанени в бизнес класа. Там са получили безплатно шампанско и са се снимали в Executive Lounge.

Лора Стивъннс и нейните приятелки Сара Хант и Лори-Лин Волер са били за 3 дни на Гибралтар, а три часа преди излитането на самолета за Лондон разбират, че полетът ще бъде отложен с три часа.

Момичетата решават да използват времето за разходки. Когато се връщат на летището, разбират, че другите пътници са сменили полета си и вече пътуват към Лондон.

 

Така трите момичета се оказват единствените пътници на борда на самолет, на който могат да се поберат 150 души. Билетите им струват по 80 евро и са за икономичната класа.

Персоналът на борда обаче ги настанява в бизнес-класа. Лаура описва преживяването като потресаващо.

Веднъж в живота си можеш да попаднеш в такава ситуация и няма да я забравим никога. Чувствахме се като звезди, особено когато ни поднесоха чаши с шампанско. Това е най-добрият подарък за рожден ден – всички бяха невероятно добри и мили с нас, разказва щастливката.

Екипажът за първи път се случва да обслужва такава малобройна група пътници.

По време на полета трите момичета дори успяват да влязат в кабината на пилота и да се позабавляват в Executive Lounge, който е предназначен само за пътниците от бизнес-класа.

Сега приятелките разполагат с куп снимки. По време на полета са се чувствали като рок звезди.

2

Автор: TheM; Източник: Profit.bg