Опознай чурката си, за да опознаеш себе си

Едва ли има друга част от тялото ни, която да не дефинира по-точно, от малкия клатушчо. На практика всичко в живота ни се върти около него, а самите ние му служим вярно до момента, в който не предаде богу дух и не започне унило да изпълнява единствено вторичните си функции на отходна тръба.

Ето ви няколко неща, които трябва да знаете за фалоса си, за да опознаете самия себе си:

  • Нормално е да се възбуждате при вида му – Това в никакъв случай не значи, че си падате по чуждите пишки. Твоята си е твоя и това я прави толкова по-специална, че можеш да ѝ се радваш без задни мисли.

    Е, ако все пак се радваш и на чуждите ветропоказатели, няма лошо. Природа или личен избор. И в двата случая дупето си е твое.
  • Фотогеничността му е въпрос на ситуация – В ерата на социалните мрежи се оказва, че пенисите са едни от най-често заснеманите органи от човешкото тяло, които летят в пространството и достигат до нечии смартфон чак в другия край на града. Лошото е, че често реципиентът не е този, който трябва. В такъв случай „красивият“ ти член е оценен с пръстче надолу. Ако пък дестинацията е правилна, тогава ефектът може да е прехапване на устни – долни и горни! Един пенис, една снимка, две ситуации, две различни фотогенични оценки. Сес?
  • Възпитаваш го, като домашен любимец – Вярваш или не, пенисът ти е подвластен на първични сили, които не са под твой контрол. За да ги овладееш, се искат тренировки. Предполагам сам си достигнал до извода, че не е уместно пишокът ти да щръква всеки път, щом подушиш нечии аромат на вулва. Все пак въпросните миризми най-често са от тези на майка ти, сестра ти, че дори и баба ти. Колкото и да си падаш по порното с кръвосмешения, едва ли би искал да реализираш тази своя извратена фантазия. Искаш? Да ставаш да се мащаш от тук, че като вземем сопата!
  • Прическата му придава самоличност – Може кубето ти да е плешиво, та чак да лъщи, но между краката винаги си къдрав, като малко ирландче. Жените винаги имат предпочитания към фризурата на юнака, но по-често ги определяме ние самите. Най-популярната прическа е и винаги ще бъде бръснатата глава. Най-малкото, защото придава зрителната илюзия, че нещата са по-големи, отколкото в действителност са. С добър успех се ползват и пънкарските прически, както и рисуване на формички, като звезди, стрелки и други геометри форми. Да, изискват малко повече умения с тримера, но пък му придават идентичност.
  • Костюмът му е важен – Освен, ако не си някой шотландски боец и не се носиш по карирана пола, значи нямаш оправдание, ако развяваш патлака по без нищо. Гащите са изключително важни за имиджа на малкия пикльо. Направи си експерименти и виж разликата в реакциите, когато тръгнеш да се събличаш пред някоя и веднага изпод ципа се покаже забеления, а след това пробвай да го изкараш загадъчно изпод някой готин слип на Calvin Klein. Разликата е все едно да отидеш на бала по анцуг и да се появиш в костюм и вратовръзка. И в двата случая си ръбестият пубер с девствения мустак, но във втория случай има шанс да си спомнят за теб с добро след година-две.

Автор: Десислав Янкулов