Край на връзката между Кейти Пери и Орландо Блум

Звездната двойка изкара заедно едва 10 месеца преди да решат, че амбициите в живота им се различават доста и да прекратят взаимоотношенията си.

В началото на годината папараци ги хванаха на няколко пъти да си говорят и да се забавляват в различни заведения и светски мероприятия, като малко след това PR-ите обявиха публично връзката им.

Днес те излизат с официално становище, че връзката им е приключила, но запазват добрите си отношения, защото различията им са от чисто професионално естество.

Все пак Блум не се опита дори да си вземе ден отпуск от снимачната площадка на филма „Хитро преследване: Огън и лед“, за да бъде на рождения ден на Пери, но пък за сметка на това ѝ изпрати доста цветя.

Припомняме, че през лятото певицата и актьора бяха заснети да се наслаждават на слънчевите лъчи, докато звездата на от „Властелина на пръстените“ си развяваше „патлак“, сякаш е най-нормалното нещо на света.

Е, жалкото в крайна сметка е, че поредната звездна двойка отново започва да води живот на ергени. Но май в това има и нещо хубаво, като че ли.

Автор: Десислав Янкулов Източник: In Touch