На първа среща с Габриела Григо

Време е да научиш, какво би и какво не би се харесало на красавица, като Габриела Григо, ако изобщо някога бъдеш такъв невероятен късметлия, че стигнеш до първа среща с нея. Все пак мисля, че е по-важно да има втора, трета и десета, нали?

Кое е най-отвратителното нещо, което един мъж може да направи на първа среща?
Най-отвратителното нещо, което един мъж може да направи на първа среща с мен, е да ме зяпа в гърдите, а не в очите, докато говоря. Това е категорично не за мен, защото не съм предмет, а подобно действие би означавало, че него не го е грижа за личността ми.

Какво у един мъж привлича вниманието ти?
Мъжът трябва да има добър характер и харизма.

Дори да не изглежда по най-добрия начин, ако е харизматичен, уверен и има добро чувство за хумор, той ще ме привлече. Също така хубавият парфюм и готината риза. Трябва да виждам, че го е грижа и че полага усилия, но най-важните са приятната усмивка и харизмата.

Кое е нещото, което никога не правиш на първа среща?
Обикновено никога не казвам „никога“, но на първа среща никога не бих яла кромид или чесън. Всъщност, по принцип не ям такива неща. Но очаквам и мъжът да не ги яде, защото не мога да търпя дъх на кромид, когато някой си говори с мен. Всичко останало зависи от човека, с когото съм и ситуацията, в която сме.

Поставяш ли си някакви правила, когато излизаш на първа среща с мъж?
Винаги си поставям правила, но пък правилата са предназначени, за да се нарушават. Номер едно ми е да бъда себе си и да се харесвам, защото в противен случай никой друг не би. Правило номер две е да не пия прекалено много вино и да запазя класата си. Но най-важното правило от всички е да помня пътя към дома след среща.

Опиши ни идеалната си първа среща.
Идеалът ми за първа среща не е непременно в първокласен ресторант с гледка и шампанско, макар да не бих се противила на това. По-важното е да мога да опозная човека, с когото се срещам. Най-важното е добрата компания, добрият смях и привличането, а всичко останало са само бонуси.

Целуваш ли се на първа среща? Да? Не? Или зависи от мъжа/настроението?
Подбирам си много внимателно с кого излизам на среща. Не бих излязла с всеки. Гледам да съм сигурна, че харесвам някого и ако си прекарам добре и прехвръкнат искри, бих се целувала на първа среща, за да проверя, дали ще се появят пеперудките.

Кое е нещото, което би искала мъжете да знаят преди да те изведат на първа среща?
Че обичам мъже, които могат да ме разсмеят, обичам джентълмените и най-много бих искала да осъзнават, че съм истинска личност. Да, аз съм модел, но мразя типове, които просто искат още един трофей.

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM