Защо жените си падат повече по мъже с татуировки

Пичове, явно ще трябва да се шарите с татуировки, ако искате да сте предпочитани пред другите мъже. Така де, няма логика, но все пак учените са го казали. А знаете, че ние много ги слушаме учените.

За да не изглежа, че пак хвърлям думи във въздуха, ще цитирам колегите от Дейли Стар, които специално са се срещнали с въпросните учени, които са открили, че мъжете с татуировки са по-харесвани от нежната половинка.

Голямо откритие, бих казал аз! За него се бях сетил още на 12, при това без да харча държавни пари. Както и да е, когато учените говорят ние само цитираме.

Според авторите на изследването, публикувано в сп. „Personality and Individual Differences“, жените гледат на татуировките по тялото на противоположния пол като свидетелство за мъжественост, агресия, господство и по-добро здраве.

„Жените възприемат татуираните мъже като по-ценни партньори с потенциално по-добро здраве и по-висок социален статут“, пишат изследователите.

Авторите на проучването са установили също, че татуировките помагат на притежателите си да „сплашват“ потенциалните съперници за женското сърце, тъй като се смятат за признак и на физическо превъзходство.