Наистина ли ананасът ни прави по-вкусни отдолу?

Първичният отговор би трябвало да е „да“, но това е, защото така сме чували. Кое ни кара да сме толкова сигурни, че цитрусовият плод ни прави по-вкусни за нашите партньори? Опитвали ли сте си някога „любовните сокове“? И да сте, едва ли ще си признаете. Единствената информация, която имаме за вкуса на семенната течност и женското овлажняване, е от хорските приказки и разни неособено достоверни проучвания.

Нека първо помислим логично.

Хората сме готови да излъжем любимите си за всичко, стига да сме сигурни, че това ще ги накара да се чувстват добре. Вкусът на партньора влиза в това число. Дори да не ни харесват миризмите отдолу, ние ги търпим, защото обичаме някого и сме готови на тази саможертва.

В случая с изследванията също можем да вкараме малко практична мисъл. Замисляли ли сте се, защо биват финансирани едно или друго изследване, пък било то и на тема секс? Едва ли някой е готов да излива милиони долари в нечия научна дейност, само за да докаже едно или друго твърдение. Финансирането се извършва с цел и тя винаги е да се изкарват пари. Запитайте се – как фармацевтичните компании ще изкарват пари от това, че са доказали положителния ефект на ананаса върху спермата ви? Ще започнат да садят палми ли? Едва ли!

Единствено може да се вярва в известна степен на лекарите, които имат една неоспорима теория. Тя гласи:

Всичко, което влиза в нашето тяло, трябва да излезе под една или друга форма.

В този ред на мисли, консумацията на всякаква храна и напитки са обречени да преминат през организма ни и да оставят своята следа. Освен неприятната, за която веднага се сещате, те оставят своите аромати и миризми, които се отделят през порите на тялото ни и всички други негови физиологични функции.

Ако повярваме на това научно твърдение, то тогава ананасът наистина би трябвало да подобрява вкуса на гениталиите ни. Както и чесънът, рибата, черешите, ракията и всичко друго, което вкарвате през устата си.

Съветът ни в края е все пак да залагате основно на хигиената си, защото и да се храните с 10 килограма ананаси на ден, едва ли ще има значение, ако между краката си сте завъдили една малка колония от бактерии и паразити, които си палят огньове, строят си къщи, създават си общности и секти и най-малкото, което създават е лоши атмосферни условия.

Автор: Десислав Янкулов