Най-любопитните снимки на Обама

Екс президентът на Съединените Американски Щати Барак Обама ще остане в историята като един от най-готините и земни президенти, които са управлявали тази изключително богата на багри държава.

Дали по душа или просто така му бе казано, но факт е, че той е единствения американски президент, който е така близък до масите хора.

Предполага се, че тази земност е плод на много задълбочени проучвания и наставления от една тумба хора, които контролират повечето движения на президентите, не само на щатите, а и на всички други по света.

Един от тумбата хора, които така старателно се грижеха за Обама, е Пит Соуза.

Той е официалния фотограф на Белия дом, и повечето любопитни снимки на бившия президент са негово дело.

„Ясно е, че има известна доза всекидневие в моята работа, но бих казал, че всяка седмица имаше по два, три или повече пъти, в които осъзнавах, че наблюдавам как се пише история.“

Това е изказване на Пит Соуза пред NPR, когато е извикан да сподели с тях кои са най-страхотните моменти, запечатани на снимка, с Барак Обама.

Е, трябва да признаем, че подобна непринуденост трудно би се „изиграла“, и вярваме, че Обама си е такъв човек по принцип. Мъж, който обича семейството и живота от дъното на душата си.