Млада жена блъсна полицейска кола, докато шофира пияна и се снима гола за Snapchat

Да, уважаеми читателю, правилно четеш заглавието, което звучи някак преекспонирано с цел да привлече просто вниманието ти. Лошото е, че не се шегуваме, а инцидентът си е факт и дори влиза в криминалните хроники на Тексас.

Мирана Кай Рейдър в целия си блясък

Мирана Кай Рейдър в целия си блясък

Полицай Джон Сартел получава сигнал преди няколко седмици, че трябва да се отзове на повикване в неговия район, но тъкмо преди да се запъти към служебната си кола чува шум от спирачки и сблъсък, идващи от улицата, където би трябвало да е патрулката. Той излиза и вижда, че сив джип Acura се е забил в колата му и реагира веднага, за да провери, дали шофьорът е добре.

Там той открива една нелепа гледка. Млада блондинка се опитва да си облече пуловера, докато спъхва въздушните възглавници на превозното си средство.

След бърза проверка униформеният разбира, че жената се казва Миранда Кай Рейдър. Тя е 20-годишна и току се прибира от купон с приятели. За из път тя си взима бутилка вино, която преполовява, докато шофира, а инцидентът се случва, защото се опитвала да прати гола снимка на гаджето си по Snapchat.

Обяснението на Миранда било, че виното било преполовено преди да се качи на джипа, но алкохолната пробва била положителна. По отношение на снимката заявила, че я направила на последния червен светофар, а не в движение, но и тази теория пропада, тъй като инцидентът се случил далеч след светофара, за който говори тя.

Колегите от FHM споделят, че не могат да се сетят за по-глупав инцидент, свързан със социалните мрежи, а и ние спокойно можем да се присъединим към тях. Не стига, че се снимала, докато шофирано, но и го правела, докато е под влиянието на алкохол. Някои хора просто не осъзнават, че искат да се самоубият.

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM