Вече няма Сашка Васева, има Александра Бакърджиева

Една от топ новините в българския шоубизнес от седмицата е, че легендарната певица Сашка Васева остава в историята, за да направи място за чисто новата Александра Бакърджиева.

Пред колегите от Нова Телевизия тя признава, че приключва с поп-фолка и вече се е преориентирала към джаз музиката, правейки рязък завой в дългата си и емблематична кариера.

В интервюто тя признава, че смъртта през изминалото лято на майка ѝ е бил преломният момент за решението ѝ, тъй като така осъзнала, че съпругът ѝ има нужда от жена, както и децата ѝ от майка. А това добре знаем, че са неща, които пречат на успешната кариера, като чалга изпълнител, тъй като през по-голямата част от времето ангажиментите са по нощните клубове.

Александра Бакърджиева признава също така, че е отказала не само на Митьо Пищова, когато ѝ предложил да се кандидатира с него за вице-президент, но в миналото хора са се срещали с нея, за да я канят за позицията на кмет. Тя все пак отказала да се включва в политиката, по какъвто и да е начин, което трябва да признаем, че е едно добро решение.

Ето, какво още каза новата звезда на джаза в България пред камерите на колегите:

Автор: Десислав Янкулов Източник: Нова Телевизия