Спрягат Тайлър Суифт и Дрейк за най-новата светска двойка

2016 се очертава да е много динамична за леглото на Тайлър Суифт. Първо тя скъса с Калвин Харис, после не изгуби много време, за да падне в обятията на Том Хъдълстън, а по-малко от месец след раздялата си с актьора вече се говори за връзката ѝ с Дрейк.

Слуховете тръгват от партито за трийстия рожден ден на рапъра, на което присъстваше не само Суифт, но и Карли Клос, Кейти Пери и Джейми Фокс. Естествено, за подобни слухове с последния не се говори, въпреки че поводът не се различава особено с този за Суифт.

Папарашки очи се забелязали по-специално отношение между двамата, защото в клуба си говорели често и се смеели. В моите очи това значи да ме свързват с интимна връзка с всичките ми приятелки и познати, с които обикалям заведения, но аз все пак не съм Дрейк.

От друга страна мнозина все още смятат, че Риана е половинката на Дрейк, макар двамата така и да не са го обявили никъде и никога. Според клюкарниците двамата пазят отношенията си в строга тайна, но е прекалено възможно просто да са по-близки, отколкото си представя обикновения човек.

А по оста Суифт-Дрейк очакваме новини в идните дни и седмици, въпреки че по-скоро не бих разчитал на това.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Harper’s Bazaar