Орален секс – как да го подобрим

И по-конкретно – как да изпитваме по-голямо удоволствие, когато го получаваме, без непременно да се превръщаме в „егоистична свиня“.

  • Какво да:
    • Насърчавай я – Изразявай положителните си емоции от факта, че в момента мацката свири на любовната ти флейта. Дори да не е най-добрата магьосница не ѝ се сърди, защото момичето най-вероятно се старае. Определено би ѝ повлияло добре, ако я насърчаваш да продължи по един или друг начин.

      Така тя ще придобие самочувствие и ще се отпусне още повече, докато ти доставя орални ласки.

      Накарай я да се чувства секс,  докато го прави

      Накарай я да се чувства секс, докато го прави

    • Предразположи я – Свирката си е секс, както и да го погледнете. Ако мъжете имаме нужда от едно докосване по коляното, за да сме готови, то при жените не е точно така. Трябва да ги вкараме в настроение, ако искаме все пак ни е хубаво и на двамата. Целини я, погали я, изкажи ѝ няколко комплимента и едва тогава пристъпете към фелациото. Тази работа не по-малко от другата трябва да се прави по взаимно съгласие. Замисли се – най-ценното ти е в устата ѝ на милиметри от острите зъби, които само ако се стиснат и си пътник.
    • Погрижи се за хигиената си – Аз съм от малкото мъже, които след всяко едно пикаене си мият онази работа, за да не мирише зле. Постарай се и ти да се присъединиш към нас, ако искаш да виждаш приятни физиономии у момичето, докато надува гайдата. Освен това е добре и да си малко по-прилежно подстриган там долу. Не са много мацките, които обичат да вадят къдрави косми между зъбите си, така че гледай да не се занемаряваш прекалено. Да не говорим, че е прекалено ретро. Едно е да си имаш еротична прическа и съвсем друго да си о-натюрел.
    • Предупреждавай за наближаването на щастливия край – Ако искаш всеки път да ѝ се празниш в устата или на лицето, значи гледаш прекалено много порно. Не са много жените, които си падат по тези неща и затова е добре да я предупредиш, че си близо. Тя веднага ще ти каже, какво, къде и как, ако искаш да си спестиш лют скандал в последствие. Току виж в си намерил и някоя извратена мацка, която би ти казала: „напръскай ме цялата“.
  • Какво да не:
    • Не я насилвай – Ако момичето не си пада по свирките, едва ли ще се съгласи, ако я принуждаваш. Най-много да се отдръпне от там и да се разминеш дори с класическия секс, а и двамата знаем, че не можеш да си го позволиш. Ако пък чак толкова държиш да си имаш лична спермосмукачка (игра на думи със семенна течност и прахосмукачка, сес?), тогава по-добре се замисли, дали си с правилната жена. Все пак връзките човек сам си ги избира. Поне на днешно време, когато родителите вече не договарят зестрата.

      Дай,  за да получиш

      Дай, за да получиш

    • Не ѝ натискай главата – Това си е форма на насилственост, която изключително много отблъсква повечето жени. Да, най-вероятно има и такива, които обичат подобен тип грубости, но болшинството предпочитат нежността и ласките пред това някой да ги хване за косата и да им натика в устата Мекия. И пак по темата с порното – дълбокото гърло не е хапка за всяка уста! (Днес съм в серия!)
    • Не заповядвай – И двамата знаете, че ти си силният пол и именно ти искаш да си лидера във вашата връзка, но робството отдавна трябва да е изкоренено. Насреща си имаш жив човек, а не секс кукла, която да прави всичко, което ѝ наредиш. Една блага дума би свършила много по-добра работа тук, отколкото настояването за едно или друго. Бъди хитър и извъртай така думите си, че да я караш сама да иска да върши определено неща.
    • Не бъди егоист – Това е може би най-важното от всички неща, написани до тук. В средата на миналия век се е смятало, че мъжете, които давали орални ласки на жените си, имали нещо хомо в себе си. Пълна простотия! Самият факт, че обменяш телесни течности с представител на противоположния пол ти дава право да се чувстваш повече мъж от всички останали на света. След като получиш готината свирка, не се колебай и се впусни в дебрите на венериния хълм в търсене на съкровището. Лижи, ближи, прави, каквото е нужно, за да се отблагодариш за хубавото фелацио от преди малко. Още повече – направи ѝ шпакла пръв, за да покажеш, че те е грижа за нейното удоволствие.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health