„Орлов мост“ ще звучи с песните на Слави Трифонов на безплатен концерт

В събота Слави Трифонов ще изпълни заканата си, за да затвори центъра на столицата със своя безплатен концерт, на който обеща, че ще направи много важно изявление.

На 29 октомври от 19:00 се очаква да се съберат над 150 000 почитатели на шоумена, като цялото нещо тръгна от нечия шега, че Трифонов възнамерява да блокира предизборно най-натовареното кръстовище в София.

След насмешките от страна на управляващите Слави реши, че това е идеален начин, за да наруши статуквото и чувството им за недосегаемост и наистина да организира подобно мероприятие.

Той направи всичко необходимо, за да получи разрешение да затвори целия площад и то в рамките на цели 24 часа, за да има време да се построи сцената, да се обезопаси района, да се състои самият концерт и накрая да се демонтират всички поставено съоръжения.

Промените в движението започват от 04:30 на 29.10 до 08:00 на 30.10, в което време няма да се допуска преминаването на частни и служебни автомобили, както и превозните средства на градския транспорт.

Автор: Десислав Янкулов Източник: OFF News