Британски университет иска да снима студентите си, докато правят секс

Университетът в Ковънтри е решил да влиза в порноиндустрията по един свой си научен начин или поне така твърдят от ръководството.

В бюджета им са предвидени доста пари, за да привлекат истински двойки, които да правят секс пред камера, като идеята е да се направи образователно видео от съвременен тип.

Сегашните образователни материали се приемат повече с насмешка от ученици и студенти, тъй като най-често биват използвани заместители на пениса и вагината, когато нагледна се обясняват опасностите от различни венерически болести и начините за предпазване от тях.

Студентската организация „The Pleasure Project“ („Проект удоволствие“) възнамерява да повиши ефективността при представянето на рисковете от необезопасения секс при хора на възраст между 15 и 24 години.

Именно там се смята, че е най-рисковата група, тъй като младежите смятат, че са имунизирани от грешки, когато това съвсем не е така.

Условията, за да участвате в заснемането на въпросното видео са прости. Трябва да сте двойка, като и двамата имате навършени 18 години и не на последно място трябва да изпълнявате определени заръки от сценаристите и режисьорите. Все пак идеята е не просто да се плющите в нов вид домашно порно, а да служите за нагледен пример, кое, как и защо се прави. В замяна на това ще получите £400 или около 900-1000 лева. Добра надница, бих добавил.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook