Как влияе плешивата ти глава на жените?

Едно от последните проучвания сочи, че всъщност жените не отразяват чак толкова негативно оплешивяването при мъжете, докато мъжкото съсловие смята, че това е сред най-големите им лични проблеми.

Неслучайно мнозина споделят, че един от най-големите им кошмари е свързан с оплешивяването, но следните статистика показват, че господата нямат чак такъв повод за притеснение.

Общо 1712 жени са се включили в анкета на тази тема, като основните групи са от САЩ и Великобритания, където средно около 50% от жените не отчитат мъжкото оплешивяване за съществен проблем, когато става въпрос за срещи.

Процентът при мъжете е значително по-малък, като приблизително 30% мислят, че загубата на косата не би им попречила в свалката с някое момиче.

Двата пола влизат в рядък консенсус, когато биват запитани за влиянието в настоящите им връзки. Цели 70% и от двете страни не отчитат този елемент, като плюс, нито като минус.

Изводът от подобни цифри е, че просто хората не обръщат особено внимание, когато мъжкото теме започне да лъска на слънчевата светлина.

Любопитно ми е все пак, какво ли би било мнението, ако обърнем нещата към оплешивяващите жени? Там май вече резултатите ще да са коренно различни, но нека не продължавам със спекулацията.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Maxim

Коментари