Учителка, чукала свой ученик, твърди, че тя е жертвата

Прекалено често ви запознаваме с различни истории за секси учителки, които влизали в афера със свои ученици, като историята на Мери Бет Хагли не е по-различна.

През юли тази година властите в Айова я арестуват по подозрение за блудство с непълнолетен, като за доказателство служели нейни голи снимки на телефона на 17-годишен ученик в училището, в което самата тя преподавала по заместване в последните 9 месеца.

24-годишната брюнетка пледира, че не е виновна пред съда, като в същото време застана пред камерите на популярния в САЩ телевизионен водещ Д-р Фил. Там заяви позицията си, че не момчето, а тя е жертвата, защото смятала, че имала истинска връзка с младежа.

Той ме съблазни по толкова интелигентен и богат речник, че направо бях замаяна от него.
А после взел, че се хвалел пред съучениците си със снимките, които му изпращах. Не знам, какво е минавала през ума му. Сигурно е мислел, че е готино… че трябва да се похвали… не знам.

Докато тече процесът, Мери Бет Хагли няма наложена мярка за постоянно задържане, но животът ѝ сред обществото не е никак лесен, защото след уволнението си от училище ѝ било изключително трудно да си намери работа. Дори в момента работела, като стриптизьорка, за да се прехранва.

И все пак в нашите очи това изглежда прекалено леко наказание за човек, дръзнал да прекрачи закона, при положение че цели 9 месеца е правила секс с непълнолетен в колата си и дори в къщата на родителите му. Постъпката ѝ е неестествено глупава за жена на 24 години, както със сигурност ще заключат и в американската правосъдна система.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Daily Mail, цитиран от FHM