Плеймейтка починала след интервенция на хиропрактора ѝ

34-годишната Кейти Мей почина през февруари тази година, като диагнозата бе мозъчен инсулт, но едва днес става ясно, че случилото се не е случайност, а е в следствие на действията на хиропрактора ѝ.

Новото разкритие по разследването идва в следствие на несъгласието на семейството да приеме, че жена в разцвета на силите си може да получи инсулт и да умре в ръцете на медици.

Следователят, заел се със случая, Ед Уинтър сподели пред медии, че г-ца Мей наистина е починала от инсулт, но той е бил причинен от притискане на лявата вертебрална артерия във врата ѝ, което е дошло след визитата ѝ при хиропрактор, чието име все още не е публично известно.

Съмненията у семейството се възбудили, когато в спешното лекарят им казал, че за пръв път в своята практика вижда жена в състоянието на Кейти Мей да идва при него и минути по-късно да умира.

Тя се облякла сама, сама стигнала до болницата и сама признава, че чувства някакъв проблем.

Обикновено хората, които претърпяват инсулт са на друга възраст и освен това биват докарвани по спешност с линейка или от близки, но никога не са в състояние да вършат, каквото и да било, тъй като мозъчната им дейност става сериозно нарушена.

Това, което предстои сега, е да бъде издирен въпросният хиропрактор, който трябва да понесе пряка отговорност за смъртта на небезизвестния модел на Playboy.

Автор: Десислав Янкулов Източник: People