Веждите трябва да са две

Прабългарино, време е да осъзнаеш, че не живееш в средновековието и някои козметични дейности отдавна не са само за жени. Оформянето на веждите е едно от най-важните, ако искаш да изглеждаш наистина добре, а не да се отдаваш на природния си порив, оставяйки всичко на произвола на съдбата.

Никой не е казал, че мъжките вежди трябва да са тънки и с идеална форма, но това важи със същата сила и за сливането им в една. Най-важното нещо, което трябва да знаете, е, че те винаги трябва да са две.

Мнозина, включително и аз, изпитват огромни затруднения в качественото почистване на веждите от излишния космарлък. Но поне съм се постарал да усвоя техника, с която да оставям поне един пръст разстояние между двете си вежди, за да не заприличам на Буги Барабата.

Добре е и веднъж на два месеца да си запазвате час при козметик, за да ви окастри малко от перушината, която най-безцеремонни влиза в очите ви и се вее под порива на вятъра.

И накрая нещо сериозно – функцията на веждите за човека е да предпазва потта от влизане в очите. Запомнете това! Дебелите вежди са по-ефикасни в това отношение, но едно е да имаш плътно окосмение над очните ябълки и съвсем друго е челото да изчезва под гъстата растителност.

Автор: Десислав Янкулов