63-годишна баба хваната с кокаин за половин милион долара

А, като се замисля, у нас пенсионерите едва горките карат с по 200 лева пенсия. Е, явно и тази старица има проблем с финансите, щом е стигнала до търговията с наркотици.

Г-жа Чийтъм е на пръв поглед обикновена старица, която с нищо не буди съмнения, освен ако не си опитно ченге с обучено куче, което надушва наркотици.

При един полет от Лас Вегас до Детройт униформените се усъмнили в жената, която при кацането в града си запазила стая в хотела на летището, но вместо да отседне в него, тя си взела кола под наем.

Току преди да отпраши нанякъде, полицията я спряла за проверка, при която кучето надушило, че в колата се прекарва нещо незаконно. Обискът установил наличието на две тухли с наркотици в дамската чанта на г-жа Чийтъм.

Тя веднага бива задържана, за да се изправи пред правосъдието на Детройт, като адвокатът ѝ искал да я пуснат под домашен арест в Аризона, където тя живее при дъщеря си и трите си внучета.

Органите на реда останали още по-изненадани, когато при задължителното телефонно обаждане на обвиняемата тя не пожелала да се чуе със семейството си, а се обадила на човек с името в указателя ѝ „Loveboy“ („Любовника“).

Явно външният вид може много жестоко да ни излъже…

Автор: Десислав Янкулов Източник: COED