Кой е съвременния крал на порното?

Кралицата се мени ежедневно, откакто Джена Джеймисън се оттегли от този бизнес, а след Рон Джереми някак не можем да намерим човек, който да олицетворява краля на порното. По този повод се опитахме да направим едно проучване, включващо гледането на стотици видеа и прочитане на статистики, за да се опитаме да припознаем своя идол в любимия ни жанр.

Чували ли сте името Мандинго? Не се правете, че за пръв път го срещате! Не отговаряте в момента пред жена ви, която смята, че сте света вода ненапита. Мандинго е собственикът на един от най-големите пениси в света и както сигурно се досещате, именно той е героят на този материал.

Той е на пръв поглед едно дребничко момче от афроамерикански произход, което не се отличава особено в обществото. Или поне не, докато не си свали гащите. Там той крие един от най-епичните пениси в съвременната порноиндустрия. 30-сантиметровото черно чудовище му е донесло световна слава и участие в 399 продукции, като актьор, и 56, като режисьор.

От 2011 насам е член на „Залата на славата“ в порното, като през годините е получавал редица номинации за порнооскарите. През 2014 той става и носител на статуетка за сцената си с Райли Рийд в категория „момче/момиче“, а филмът е режисиран от самия Мандинго.

Истинското име на звездата е Фред Фулиш. Той е на 41 и е роден в Мисисипи, а професионалната му кариера стартира през 1999, когато е на 24.

Любопитното за него е, че режисьорите го смятат за един от най-трудните, с които са работили. Не, че трудно склонява да работи, а просто има нужда от специална подготовка, за да е в състояние да изтърбуши своя колежка пред камера.

Преди всяка сцена Фред има нужда от две бири и по-точно Heineken, както и мацка, която да го хапе за пениса, докато успее да го вдигне. Понякога му отнема по 45 минути, за да постигне желаните резултати, но чакането след това си заслужава, защото сцените с негово участие се радват на огромен интерес.

Той дори е най-популярната звезда в PornHub измежду мъжете актьори, като дори изпреварва легендарния Роко Сифреди, който е смятан за №1 сред европейците в този бизнес.

Но благословията му в гащите често е и негово проклятие. Противно на всеобщото мнение, порноактрисите са нормални жени с нормална анатомия и нерядко се случва да не могат да се справят с размера на мъжеството му. Има редица случаи, в които снимачните дни са били проваляни, именно по тази причина.

Е, това да си крал никога не е лесна работа, макар през повечето време да е наистина приятна. Мандинго знае това по-добре от всеки друг!

Автор: Десислав Янкулов