Гадните неща, които жените правят, докато те няма наоколо

Разликата между мъжете и жените обикновено се крие в това, дали ни е срам от действията си или не. Мъжете обикновено обичаме показността и точно по тази причина не се свеним да се почесваме по топките на публично място, оригваме се след обилно хранене и попръцкваме, щом вътрешното налягане се покажи прекалено. Жените също правят подобни неща, но гледам да ги правят, когато няма кой да ги види. Ето няколко гадни женски навика, които е прекалено вероятно да не си срещал.

  • Цапат, като прасета – Колко често ти се е случвало, да влезеш в нечия женска къща, и да установиш, че всичко е лъскаво и подредено? Всеки път? А мислиш ли, че е така по принцип или прахосмукачката е играла буквално до преди минути? По-скоро второто. Жените са доста по-мърляви от мъжете, когато става въпрос за собствените им домове. Причината най-често е, че се захващат с 1000 неща едновременно и оставят чистенето за един много по-късен етап. Нека това не значи, че оправдавам мъжката половина от света, а просто, че си приличаме в това отношение много повече, отколкото на девойките им се иска.
  • Ровичкат се в чуждото лично пространство – Жените много обичат да научават нечии тайни, вместо да питат директно за едно или друго. По-интересно им е да ти вземат телефона и да се разровят в чатовете и телефонните контакти, за да видят с кого и защо си говорите. Това е един много дразнещ навик, който често разбива връзки и семейства. Факт е, че мъжете също понякога сме големи лисугери и обичаме да водим паралелен живот, но по-често жените не са прави, за дето така подмолно ни се бъркат в личното пространство. Представете си, какво ще стане, ако нещата се обърнат в другата посока?
  • Почесват се отдолу – Хайде сега, признайте си, че е така. Хубаво е, че не го правите пред други хора, но да ни обяснявате, че било много гнусно да си пипаш отдолу и после да провериш, каква е миризмата, няма как да ни излъжете! Най-малкото, за да проверите, дали не е време за баня или кола маска. Пръстите и при двата пола имат навика да се здрависват често с гениталиите, което си е чисто природен феномен.
  • Пишкат под душа – Пак и от двете страни го правим, но разликата е, че ние сме благословени с изнесената отходна система, докато вашата е вградена. Това създава една съществена разлика в начините, по които се облекчаваме. Неслучайно на вас ви се налага да клякате, защото, когато сте изправени, си пикаете по краката. В банята няма проблем, защото и без това водата не спира да си тече и сапунът миг по-късно ще заличи следите, но в мъжките очи напикаването предизвиква една неприятна гримаса по лицето.

Автор: Десислав Янкулов