Конкурс за най-красив анус

Мне, не е шега! Помните ли миналата година, когато ви запознахме с конкурса за най-красива вулва? Е, тази година състезанието търси анус №1 в света, за да го превърне в истинска секс играчка.

Браян Слоан тази година е решил да направи алтернатива на президентските избори в САЩ, като дори амбицията му е да направи конкурса си, колкото се може по-близък до избора за нов държавен глава на нацията.

Интересното при него е, че няма ограничение за националността ви, така че и вие можете да се включите в надпреварата. Дори не е задължително да сте жена, тъй като старата народна поговорка гласи: „Дупе пол няма!“

И тази година ще има награди за онези, изкачили се на почетната стълбичка, като победителят ще грабне чек за $5000, сребърният медалист за $3000, а бронзът ще ви донесе $2000.

Освен това дупето ви ще се превърне в световна знаменитост, като от него ще бъде направена секс играчка, която хората по цялото земно кълбо ще си опъват, мислейки си за вас. Е ли това една сбъдната мечта?!

Подробности около конкурса можете да намерите на официалния му сайт, към който ще ви препратим с кликване върху този ред!

Автор: Десислав Янкулов Източник: FHM