Какво жените искат да знаеш за свирките

Изненадан ли си, че жените имат съвети за теб, въпреки че става въпрос за нещо, което зависи на 99% от тях? Аз лично не съм, както не бива и да си ти. Тъй че премини нататък и виж, какви съвети имат мацките за теб, докато ти духат, пък после се отдай на медитация по темата.

  1. Поощрявай усилията им – „Не от всяка върба става свирка“ е казал народният мъдрец. Но това в никакъв случай не значи, че трябва да ги оставяш в неведение, като след изпит по приложна лингвистика.

    Постарай се да я поздравиш за усилията, каквито и да са те. Все пак момичето се старае и ако искаш да задобрее, трябва да си по-благосклонен към нея.
  2. Не ѝ натискай главата – Ако е решила да свири тази вечер, нека го направи на своя воля. Като ѝ буташ главата надолу, само си вредиш, защото я караш да се чувства евтино, като чели е проститутка, за която си си платил.
  3. Не очаквай винаги да го прави на колене – Едва ли често ти се налага да заставаш сам на колене, но и в редките случаи, в които си го правил, осъзнаваш, че изисква известни усилия. За всички е ясно, че това е идеалната поза за свирка, но не и ако не се погрижиш за синките по коленцата ѝ. Подавай ѝ възглавничка, за да се докажеш, като джентълмен.
  4. Дълбокото гърло е висш пилотаж – Не всяка жена е в състояние да го прави. Въпрос на физиология. Едни нямат проблем да си вкарват предмети чак до глътката, докато други започва да им се повръща, щом прелапат нещо по-голямо от залък хляб. Не насилвай дълбокото гърло, а остави тя да реши, дали е в състояние или не.
  5. Сумтенето е представление – Ако жената ти пъшка над онази работа през цялото време, не е, защото ѝ е толкова яко, че те обслужва, а ти прави и аудио представление, с което цели да те накара да се чувстваш още по-добре и да свършиш по-бързо.
  6. 69 е много добра, но и трудна идея – На теория това е едно от най-яките изпълнения, които можете да си спретнете в леглото. На практика е почти невъзможно да запазиш фокус през цялото време върху собствения си ангажимент. Най-често мацката ще го направи, ако си забелязал от личен опит.
  7. Предупреждавай, като свършваш – Не гледай, какво показват в порното, защото са прекалено малко жените, които обичат да им свършват в устата и след това да започнат да се лигавят със спермуляка. Предупреди я, като ще свършваш и слушай, като ти каже, къде иска да свършиш.
  8. Свирката по време на шофиране не е безопасна – Пак една фантазия, която можеш да сбъднеш веднъж и да приключиш. Рисковете са огромни, докато шофираш да ти прилагат орални ласки. Най-малкото може да ти се наложи да натиснеш рязко спирачката и положението да стане кърваво. По-лошото е, че реакциите ти няма да са адекватни зад волана.
  9. Банята не е най-доброто място за фелацио – Пак на теория е супер, но на практика е кошмар за мацката. Как очакваш да се справи добре, когато устата и носа ѝ се пълнят с вода постоянно? Някак нереалистично е, ако не искаш да я удавиш, естествено.
  10. Това, че сте сами, не значи, че е време за свирка – Да, би било яко, но в реалния живот не става така. Трябва да се научиш да споделяш времето си с нея без да се отдавате на сексуални удоволствие. Иначе рискуваш да я принизиш до онова ниво, в което да сметне, че си с нея, само заради секса. И да е така, гледай да го прикриваш малко от малко.
  11. Фелациото не е едночасов маратон – Няма жена на света, която да е в състояние да свири в продължение на час и отгоре, ако ще да е професионалистка. Устата ще я схване от жабурене. Нормално е да се обслужва в продължение на 10-15-максимума 20 минути. Минеш ли границата от полови час, по-добре се откажете или сменете сексуалната активност, ако толкова държиш да еакулираш.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Men’s Health