Кофти партия в леглото – как да ни разпознаете

Мъжете по презумпция сме страната, която търпи най-много критики по отношение на секса. Причината е, че от нас се изисква да правим почти всичко, докато жените половината време са по гръб, а другата са на колене. Ето, защо е толкова лесно да открием лошите примери сред мъжете, когато говорим за обмен на телесни течности.

Представяме ви няколко признака, по които си личи, че сте зле в леглото и по които жените ви заклеймяват за лоша партия:

  1. Егоист си – Винаги е по-приятно да получаваш, отколкото да даваш, но знай, че егоистите не се котират никъде.

    Рано или късно интересът към теб ще се изгуби, ако продължаваш в същия дух, просто защото жените си говорят и то повече, отколкото подозираш. Нищо няма да ти стане, ако я близнеш два пъти, след като ти е направила главозамайваща свирка. Един-два пъти е добре да проявиш и самоинициатива.
  2. Вагината ѝ не е за ядене – Както не искаш да усещаш зъби по пениса си, така и тя не иска следи от такива по клитора. Имай в предвид, че си получил достъп до най-чувствителната част от тялото ѝ и освен, ако изрично не е пожелала да си по-груб, старай се да вкарваш повече нежност в оралните ласки.
  3. Забравяш за любовната игра – Та, това на практика е половината секс, бе приятелю! За повечето жени дори е нещо повече. Не си шейх в харема, че да си позволяваш да прескачаш тази част, тъй че гледай да не забравяш да я погалиш и целунеш тук-там преди да си наточиш Ескалибур и да си го забил в скалата.
  4. Нямаш представа, какво да правиш с циците – Циците са втората най-голяма ерогенна зона при жените. Това значи, че трябва да си нежен и с тях, защото, когато са възбудени, стават свръхчувствителни. Гали ги, целувай ги, масажирай ги и се заигравай със зърната, но винаги искай позволение, ако ще прилагаш мъжката си сила върху тях. Със сигурност там някъде има жени, които с охота приемат синините по бюста си, но болшинството предпочитат да си далеч по-внимателен с тях.
  5. Рънчиш я, като заек – Да, това може да е забавно, когато моментът е такъв, че страстта ви е обзела, но един-два-три-четири пъти всичко е ОК. След това става банално. Тук вече не е достатъчно да махнеш първата сричка, за да направиш нещата интересни. Ако знаеш само едно в секса, каквото и да е то, в даден момент писва. А писне ли ѝ, не е далеч от момента, в който ще потърси алтернатива. Гледай да сменяш скоростите и позите, ако искаш нещата да вървят.
  6. Казвай ѝ постоянно да мълчи – Жената е създадена, за да говори. Няма проблем, ако на няколко пъти ѝ кажеш да замълчи, за да доминираш ситуацията, но не си мисли, че това трябва да е така завинаги. Ако е така, не се изненадвай, когато един ден те плесне през лицето и току преди да свършиш те остави със зачервен пенис, за да се довършиш сам, гледайки я как си поръчва такси и си обува бикините.
  7. Блъскаш ѝ главата – Стига с порното, бе браааааат! Едно е да си пускаш всеки ден клипчета, в който Джеймс Дийн им стъпва по главите, докато ги разпорва от секс, и съвсем друго е, когато се опитваш да го правиш с гаджето си. Разбираемо е, че си падаш по грубите изпълнения, но имай в предвид, че насреща си имаш още един човек. Главата ще ѝ трябва, колкото и глуповата да ти се струва. Ако и тя е привърженик на грубите изпълнения, измислете някакъв план, в който да сменяте грубостите. Един ден я пляскай по задника, в друг я скуби, в трети ѝ прави други извратени фетиши. Но, ако я риташ всяка вечер в камбаната, рискът да я увредиш е голям, а и най-вероятно пак ще влезеш в списъка с лошите любовници.

Автор: Десислав Янкулов Източник: The Berry