Днешната мода принадлежи на малкия бюст

Изглежда ерата на силиконовите балони претърпя своя крах през изминалата година, за да направи място за жените с малък, стегнат и добре оформен бюст. Това е тенденция, превърнала се в мода за изминалото лято и предстоящата есен.

До скоро мнението навред бе, че на големия бюст отива всичко. Това може и да е така, когато говорим за рокли, потничета и други връхни дрешки, акцентиращи върху деколтето, но жената вече не е просто онзи сексуален обект, когото всички подценяваха.

Днес не е достатъчно да си буквално едни гърди пред конкуренция, за да си „вървежна мацка“.

На улицата Райли Рийд може и да я подминете,  но в съня си ще я срещате нощ след нощ

На улицата Райли Рийд може и да я подминете, но в съня си ще я срещате нощ след нощ

Съвременната жена иска нещо много повече от това да е нечие сексуално завоевание. Тя не се задоволява с предлагането на няколко дрънкулки и екскурзия до Гърция. Съвременната жена пак се радва на тези мъжки жестове, но повече предпочита сама да си ги извоюва. Историята е опознала много начини за успех в тази насока, но едва сега се пишат страниците на самоиздигналите се успели дами.

Просто приоритетите с това да отгледаш едно дете, да чистиш, да готвиш и да переш не отразяват амбицията на женското съсловие. Всяка втора днес мечтае да изгради кариера и да надмине мъжете в състезания, в който до скоро дори не си е мислела да участва.

Нека да вземем за пример съвременния спорт и в частност българските олимпийци. Тази година бе една от най-слабите за страната ни на

Ариана Гранде прави едни от най-сексапилните видеоклипове,  въпреки че е толкова ощетена в деколтето

Ариана Гранде прави едни от най-сексапилните видеоклипове, въпреки че е толкова ощетена в деколтето

най-големия спортен форум, но въпреки това имаше малцина, донесли медали у нас. Всеки един от тях бе спечелен от жена, докато мъжете ни в най-добрия случай се добираха до финалните етапи. Това е един от много знаци, че жената е станала много по-амбициозната фигура, а, за да направим връзката с малкия бюст, ще посочим и факта, че нита една не е собственичка на кой знае колко впечатляващо деколте.

Нека сега извърнем поглед към друго поприще, което през годините придоби популярност именно на сочните цици – конкурса Playmate. Всяка една от страните, в които се провежда своеобразен конкурс, излъчи своята победителка за 2015, а днес се правят селекциите за новата кралица на сексапила. Нееднократно съм ти споменавал за Ася Капчикова, която сега гледаш по родните телевизии в гумени ботуши и сламена шапка. Не са един от двама онези, които на пръв поглед не са впечатлени от миската, като в това число включвам и себе си. Но е достатъчно да смениш две думи с такава жена, за да разбереш, че днешният сексапил в никакъв случай не се крие в съдържанието на сутиена, а в съдържанието на главата. Отново тук имаме олицетворение на женска амбиция с малък бюст.

Извъртаме сега поглед доста далеч на Запад, за да вникнем в новата мода на най-доброто американско творение в историята – порното. И там Райли Рийд не може да се похвали с гръдната обиколка на Ники Бенц или задника на Лиса Анн, но ето, че дребничкото момиче с със сладурско-горзноватото личице събра не само погледите и овациите на порно-оскарите, но и едва замъкна вкъщи всички статуетки, с които я наградиха. Тя пък направо е като момченце в гръдния кош, ако трябва да я сравним с 95% от колежките ѝ в бранша. Споменавайки този процент на глас, реших да направя едно кратко проучване и установих, че съотношението рязко се променя в последните година-две. Днес все повече момичета от филмите за възрастни избират естествените си скромни възможности в бюста, за да градят кариера в порното.

Погледнете накрая и хайлайфа по целия свят. Имаме световни звезди, като Селена Гомез, Тайлър Суифт, Кайли Дженър и Риана, които до една в живота си не са купували по-голяма чашка от B за сутиените си. Пречи ли им липсата на епична гръд? Категорично – не! Всяка една подписва договори за десетки, дори стотици милиони с различни спонсори. Всички са в топа на класациите в своето поприще. На практика няма мъж, който да не си мечтае за такива жени. А в същото време продължаваме да си говорим за цици…

Аз най-вече съм от активистите, които през материал правят публикация на тема бомби, сякаш живота ми зависи от това. Е, в невръстните си години наистина е било така, но това е до няколко месечна възраст. После цицата е станал обект желание, а не на нужда. Желание, което не стихва, въпреки че пазвите стават все по-празни. Хубавото е, че във всяко друго отношение жените израстват. Дали пък не е време да се пръкне нов социален индивид, като златотърсача, отговарящ на мъжкия вариант на златотърсачката? Това, ако ще се случва, ще е в момента, в който пластичната хирургия най-накрая постигне забележителен напредък в уголемяването на пениса. До тогава малките цици ще да са завладели света.

Автор: Десислав Янкулов